Episode #62: Giver spiltjenesten Google Stadia mening? Forstå Huawei-sagen i pixiefomat

1

Kan du virkelig spille A-titler på en ældre computer via Google Stadia? Hør hvordan Huawei-sagen rammer dig. Lyt her til tech-podcasten fra MereMobil.dk.

De store kendte A-titler inden for spil skal i kunne spilles med en begrænset mængde regnekraft fra computere, tablets eller smartphones. Sådan er visionen fra Google, der via spiltjenesten Stadia kommer med deres bud på, hvordan cloudgaming skal fungere.

Giver Stadia mening, og kan det overhovedet lade sig gøre, at spille over nettet på denne måde? Hvad med forbindelserne og hastigheden? Hvad med svartiderne?

Ifølge spilekspert, og indehaver af Pixel.tv, Thomas Bense, skal vi ikke tænke så meget over teknikken. Det forventer han over tid bliver løst. En succes for Google handler om noget helt andet.

I episode 62 af tech-podcasten fra MereMobil.dk kan du møde Thomas Bense, og høre meget mere om cloudgaming, der måske bliver fremtidens måde at spille på.

Jeg runder også snakken med vores netværksekspert Johnny Olesen af. Det handler om de kommende 5G-frekvenser, som teleselskaberne har fået tildelt. Hør mere om, hvad de nye frekvenser får af betydning for dig og din smartphone.

Frekvenssnakken startede i episode nummer 61, som du kan høre her.

Hør også en anmeldelse af Motorola One Vision og få en lytteprøve på AirPods 2019.

Naturligvis ser jeg også på krigen mellem Huawei og USA.

Hør den danske tech-podcast

Episode #62 af tech-podcasten fra MereMobil.dk optaget live-on-tape mandag den 27. maj 2019.

Du læser netop nu shownotes. I toppen af teksten finder du afspilleren, så du kan lytte direkte i browseren.

I din favorit podcast-app til Android, samt i iTunes og Apples podcast app kan du lytte til alle episoderne. Du kan også lytte med på Spotify.

Tech-podcasten kan desuden høres på Næstved Lokal Radio og Radio Freja. Dette kan lade sig gøre, fordi vi stiller udsendelserne gratis til rådighed. Hvis du vil distribuere tech-podcasten, så skriv endelig til mig.

Tidligere episoder af tech-podcasten

SÆSON 4

SÆSON 3

SÆSON 2

Mere til historien

Du er altid velkommen til at skrive til mig med inputs til podcasten. Min adresse er: [email protected]. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer