Podcast #47: Hvem kan disrupte mobilmarkedet?

4

Nej! Apple og Samsung har låst markedet, der er ikke plads til nye producenter. Forkert! Nye udfordrere kan ændre forbrugernes valg. Få en tech-update og et spændende kig på en ny mobilspiller.

MereMobil.dk tech-podcast
MereMobil.dk tech-podcast

Er det sandsynligt, at Samsung og Apples førerpositioner i mobilmarkedet for alvor kan rykkes? Vil en, eventuelt ny spiller, kunne få forbrugerne til at se en anden vej?

”Nej,” siger David Guldager, mangeårige tech-ekspert på TV 2. ”Måske. Men!…,” siger Huawei, der jo netop selv kæmpede sig ind på markedet fra en position, som ingen troede på.

I denne episode af MereMobil.dk tech-podcast møder du Thor Gøtz, ny landechef i Motorola. Han fortæller hvordan han vil prikke til markedet og udfordre blandt andet Huawei, Sony, HTC m.fl. Thor han er sat til at re-brande Motorola, så mobilkøberne kigger deres vej.

Du kan også møde Marie Dam Feldborg. Hun er Senior Marketing Manager i Huawei. Marie var en af de første på kontoret i 2011. Dengang hvor ingen anede hvad Huawei var, og dengang hvor jeg ikke selv troede på, at det kunne lade sig gøre for dem at få fat.

Hør hvordan Huawei greb opgaven an, og lærte danskerne, at en ny smartphone sagtens kunne komme fra Kina.

Få et tech-overblik

Jeg kommer i episoden med det seneste nyhedsoverblik. Du kan høre min mening om den nye iPad 9.7” 2018. Er den værd at købe?

Naturligvis er der også lyttermails i samarbejde med PanzerGlass.

Du kan vinde PanzerGlass til en valgfri telefon. Alle der mailer til podcasten deltager. Du kan maile på [email protected]

Jeg vil rigtigt gerne modtage din mening om podcasten (gode som dårlige). Kom også gerne med dine forslag til hvilke emner der kunne være interessante at tage op.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 47

Sådan lytter du til MereMobil.dk tech-podcast

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk Podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Den næste episode (48) udkommer mandag den 14.maj 2018.

Mere til historien

Er du en radiostation? Podcasten stilles gratis til rådighed for FM-distribution, hvis du som radiostation henvender sig med en forespørgsel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer