Podcast #47: Hvem kan disrupte mobilmarkedet?

Nej! Apple og Samsung har låst markedet, der er ikke plads til nye producenter. Forkert! Nye udfordrere kan ændre forbrugernes valg. Få en tech-update og et spændende kig på en ny mobilspiller.

MereMobil.dk tech-podcast

MereMobil.dk tech-podcast

Er det sandsynligt, at Samsung og Apples førerpositioner i mobilmarkedet for alvor kan rykkes? Vil en, eventuelt ny spiller, kunne få forbrugerne til at se en anden vej?

”Nej,” siger David Guldager, mangeårige tech-ekspert på TV 2. ”Måske. Men!...,” siger Huawei, der jo netop selv kæmpede sig ind på markedet fra en position, som ingen troede på.

I denne episode af MereMobil.dk tech-podcast møder du Thor Gøtz, ny landechef i Motorola. Han fortæller hvordan han vil prikke til markedet og udfordre blandt andet Huawei, Sony, HTC m.fl. Thor han er sat til at re-brande Motorola, så mobilkøberne kigger deres vej.

Du kan også møde Marie Dam Feldborg. Hun er Senior Marketing Manager i Huawei. Marie var en af de første på kontoret i 2011. Dengang hvor ingen anede hvad Huawei var, og dengang hvor jeg ikke selv troede på, at det kunne lade sig gøre for dem at få fat.

Hør hvordan Huawei greb opgaven an, og lærte danskerne, at en ny smartphone sagtens kunne komme fra Kina.

Få et tech-overblik

Jeg kommer i episoden med det seneste nyhedsoverblik. Du kan høre min mening om den nye iPad 9.7” 2018. Er den værd at købe?

Lyt til tidligere episoder

Om episode 47

Sådan lytter du til MereMobil.dk tech-podcast

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk Podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Den næste episode (48) udkommer mandag den 14.maj 2018.

Mere til historien

Er du en radiostation? Podcasten stilles gratis til rådighed for FM-distribution, hvis du som radiostation henvender sig med en forespørgsel.

Så sjældent udskifter vi vores mobiltelefon

Vi beholder samme mobiltelefon længere end tidligere. Det viser ny undersøgelse fra analysefirmaet IDC.

(mere…)
Salget af smartphones faldt markant i slutningen af 2022

I fjerde kvartal 2022 faldt salget af iPhones med 14,9 procent, men andre producenter oplevede endnu større fald i salget.

(mere…)
Hurtigere levering af iPhone 14 Pro

Det er blevet hurtigere at få en iPhone 14 Pro i hånden.

(mere…)
Analysefirma forventer bedre tider for mobilsalget

2022 var et år hvor smartphone-salget gik dårligt, men skal man tro Canalys Research kommer der fremgang i år.

(mere…)
Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

(mere…)
Derfor holder Pixel 7 Pro og Pixel 7

EP123: Jeg går tæt på Google Pixel 7 Pro og Pixel 7 i denne podcastepisode.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram