Podcast #45: Duer mobilt bredbånd til noget? …og en opsang til YouSee

Kathrine giver YouSee do’s and don’ts. Jeg sætter fokus på mobilt bredbånd. Kan det erstatte kablet internet? Deltag også i min konkurrence. Lyt med og få den seneste tech-update.

John G. i podcast

Her optager jeg MereMobil.dk Podcast episode 45 🙂

En almindelig forbruger kommer i denne podcast-episode (nummer 45) med en opsang og opfordring til YouSee. Det handler om mobilt bredbånd, som et af emnerne i MereMobil.dk Podcast.

Du kan møde Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee. Han fortæller om alle herlighederne ved en bredbåndsrouter med SIM-kort. Vores egen ekspert i netværk, Johnny Olesen, sætter sig efterfølgende forbrugerens sted og peger på hullerne i internet-osten.

Du skal også hilse på Kathrine. Hun er glad for bredbånd, men ikke for YouSee’s sælgere. Snakken med Kathrine ender med et helt konkret forslag til mobildirektøren hos YouSee.

Til slut anmelder jeg et mobilt bredbånds-setup med ekstern antenne.

GUIDE: Den store guide til installation af mobilt bredbånd

Fra episode 43 husker du måske Jesper Aalbæk, der fortalte en skrækkelig historie om, hvordan han tabte sin Samsung Galaxy S7 Edge to gange på under ét år. Det kostede en formue i selvrisiko og irritation. Jesper er tilbage i studiet: Her fortæller han hvordan det gik med lånetelefonen HTC U11.

Send en mail og vind

Måske har du vundet! Jeg starter fra denne episode en konkurrence, i samarbejde med PanzerGlass. Du kan vinde PanzerGlass beskyttelse til en valgfri telefon.

Opgaven er:

  • Send en mail til [email protected]. Fortæl hvordan det gik til, at du eller en ven, smadrede skærmen på telefonen.

Blandt alle som skriver, trækker jeg vindere af PanzerGlass i de kommende episoder. Her i episode 45 finder jeg de to første vindere.

OBS: Konkurrence er sponseret af PanzerGlass.

Lyt til tidligere episoder:

Sæt dit præg på podcasten

Nummer 1 på iTunes MereMobil.dk Podcast

Efter MereMobil.dk Podcast, episode 44, udkom, blev vi nummer #1 i kategorien Teknologinyt på iPhones (Foto: MereMobil.dk)

Dig! Lige præcis dig der læser disse shownotes og lytter til podcasten, vil jeg rigtigt gerne høre fra.

Hvad er godt? Hvad er skidt? Hvad vil du høre mindre/mere af? Forslag til emner? …eller bare et ”hej jeg lytter også med…”. Det er så skønt med post fra dig der lytter.

Uanset hvad du har i tankerne så skriv til mig på [email protected]

Lyt til podcasten – sådan gør du

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk Podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Den næste episode (46) udkommer tirsdag den 3. april 2018. Her kan du møde en af de små mobilproducenter der fortæller, hvordan de arbejder på at komme på hylderne i butikkerne og ned i lommerne på køberne. Det er hårdt arbejde da markedet er kraftigt domineret af Samsung og Apple.

Mere til historien

MereMobil.dk Podcast kan også lyttes på Næstved Lokal Radio og Easy FM. Podcasten stilles gratis til rådighed for FM-distribution, hvis radiostationen henvender sig med en forespørgsel.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
YouSee mister igen TV-kunder – er du en af dem?

Endnu engang mistede kabel-TV forretningen i Nuuday kunder.

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Smartkøkken: Kogepladerne som gør alle til mesterkok

EP118: Jeg har testet en dansk (smart)køkkenopfindelse. Jeg besøger Ztove, hvor vi går tæt på stegning af bacon og andre hovedretter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram