Podcast #45: Duer mobilt bredbånd til noget? …og en opsang til YouSee

Kathrine giver YouSee do’s and don’ts. Jeg sætter fokus på mobilt bredbånd. Kan det erstatte kablet internet? Deltag også i min konkurrence. Lyt med og få den seneste tech-update.

John G. i podcast

Her optager jeg MereMobil.dk Podcast episode 45 🙂

En almindelig forbruger kommer i denne podcast-episode (nummer 45) med en opsang og opfordring til YouSee. Det handler om mobilt bredbånd, som et af emnerne i MereMobil.dk Podcast.

Du kan møde Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee. Han fortæller om alle herlighederne ved en bredbåndsrouter med SIM-kort. Vores egen ekspert i netværk, Johnny Olesen, sætter sig efterfølgende forbrugerens sted og peger på hullerne i internet-osten.

Du skal også hilse på Kathrine. Hun er glad for bredbånd, men ikke for YouSee’s sælgere. Snakken med Kathrine ender med et helt konkret forslag til mobildirektøren hos YouSee.

Til slut anmelder jeg et mobilt bredbånds-setup med ekstern antenne.

GUIDE: Den store guide til installation af mobilt bredbånd

Fra episode 43 husker du måske Jesper Aalbæk, der fortalte en skrækkelig historie om, hvordan han tabte sin Samsung Galaxy S7 Edge to gange på under ét år. Det kostede en formue i selvrisiko og irritation. Jesper er tilbage i studiet: Her fortæller han hvordan det gik med lånetelefonen HTC U11.

Lyt til tidligere episoder:

Sæt dit præg på podcasten

Nummer 1 på iTunes MereMobil.dk Podcast

Efter MereMobil.dk Podcast, episode 44, udkom, blev vi nummer #1 i kategorien Teknologinyt på iPhones (Foto: MereMobil.dk)

Dig! Lige præcis dig der læser disse shownotes og lytter til podcasten, vil jeg rigtigt gerne høre fra.

Hvad er godt? Hvad er skidt? Hvad vil du høre mindre/mere af? Forslag til emner? …eller bare et ”hej jeg lytter også med…”. Det er så skønt med post fra dig der lytter.

Uanset hvad du har i tankerne så skriv til mig på [email protected]

Lyt til podcasten – sådan gør du

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk Podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Den næste episode (46) udkommer tirsdag den 3. april 2018. Her kan du møde en af de små mobilproducenter der fortæller, hvordan de arbejder på at komme på hylderne i butikkerne og ned i lommerne på køberne. Det er hårdt arbejde da markedet er kraftigt domineret af Samsung og Apple.

Mere til historien

MereMobil.dk Podcast kan også lyttes på Næstved Lokal Radio og Easy FM. Podcasten stilles gratis til rådighed for FM-distribution, hvis radiostationen henvender sig med en forespørgsel.

Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Podcast gør klar til overhaling

De unge er sultne efter indhold, viser DR's årlige rapport om medieudviklingen i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram