Podcast #44: Overraskelser og skuffelser på Mobile World Congress

Kopikinesere der stikker af fra journalister. Eksterm overvågning af vores børn. Hvordan er Galaxy S9? Jeg sætter fokus på MWC. Lyt med og bliv opdateret.

John G. Podcast

Her optager jeg MereMobil.dk Podcast episode 44

I denne podcast (nummer 44) stiller jeg skarpt på Mobile World Congress i Barcelona. Du kan komme med til MWC. Live fra messen fortæller Lars Bennetzen, Tech-Test.dk, om overvågning af børn. En stand med kinesiske kopimobiler hvor producenten stak af fra journalister. Og hans tanker om Samsung nyeste topmodeller.

Olav Fonager, freelancejournalist her på MereMobil.dk, bringer os nogle af de nyheder, der ikke har trukket overskrifter i de brede medier. Altså de mindre nyheder. Blandt andet en overraskende kameranyhed fra producenten Vivo.

Naturligvis fokuserer jeg også på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+. Du kan høre min mening om Samsungs nye telefoner, men også Torben Vognsen fra magasinet Input leverer hans uforbeholdne mening.

Få samtidigt et nyhedsoverblik og hør om de seneste smartphones jeg har anmeldt.

Lyt til tidligere episoder:

Lyttermails – du kan også være med

Jeg opfordrede i episode 43 til, at du og andre lyttere sendte mails med kommentarer om podcasten. Det kom der en gigantisk bunke mails ud af. Tusinde tak for alle dem. Det er da helt vildt!

Jeg finder en vinder af Motorola Moto X4 blandt de mange mails. Og jeg kan sige, at vinderen har en overraskende historie.

Du kan også være med. Lyt til podcasten og send en mail med dine tanker. Hvad kan gøres bedre? Hvad skal der mere/mindre af? Fortæl også gerne om de gadgets du synes er fede.

Jeg finder i episode 45 endnu en mail, der præmieres med lidt lækkert fra "gadget-skabet".

Uanset hvad du har på hjertet så skriv til mig på [email protected].

Sådan lytter du til podcasten

I toppen af denne artikel (med shownotes) finder du en afspiller, så du kan lytte direkte i webbrowseren. Desuden findes podcasten i alle de populære podcast-apps til Android samt via iTunes og Apples podcast app.

Jeg vil blive meget glad, hvis du anmelder podcasten i iTunes eller hvor du måtte lytte med.

Podcast episode 45 udkommer mandag den 19. marts 2018. Her sætter jeg blandt andet fokus på om det virkelig kan lade sig gøre, at få ordentligt internet i huset fra en router med SIM-kort.

Mere til historien

MereMobil.dk Podcast kan også lyttes på Næstved Lokal Radio og Easy FM. Podcasten stilles gratis til rådighed for FM-distribution, hvis radiostationen henvender sig med en forespørgel.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Smartkøkken: Kogepladerne som gør alle til mesterkok

EP118: Jeg har testet en dansk (smart)køkkenopfindelse. Jeg besøger Ztove, hvor vi går tæt på stegning af bacon og andre hovedretter.

(mere…)
Der er noget du skal vide

EP117: Vil du undgå at blive taget ved næsen, når du køber en ny telefon, så lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram