Foredrag med mobilekspert John G.

Sådan booker du mobilekspert John G. til at holde et inspirerende foredrag hvor alle forstår budskabet. John G. er også konferencier, moderator og vært.

Fordrag med mobilekspert John G., MereMobil.dk
John G ved et foredrag

Mobilekspert John G. har de seneste 20 år holdt foredrag og taler for de mest fremtrædende personer og virksomheder i mobilbranchen samt slutbrugere om alt fra Nokia 3210 til smarthomes.

John G. er kendt for, at levere taler i en engageret, pasioneret og professionel facon – altid med sin egen mening og et glimt i øjet.

Han taler blandt andet talt om mobiltelefoner, smartphones, intelligente hjem, gadgets, kunstig intelligent, forbrugeradfærd og meget andet.

John G. har fulgt teknologimarkedet i over 20 år. Han kan kombinere fremtidsmæssige perspektiver med den historiske udvikling – herunder også brugen af  sociale medier som Facebook og Twitter.

Konferencier, moderator eller DJ

Udover foredrag og indlæg ved konferencer, så fungerer John G. også som vært, konferencier eller moderator. Mangler du en DJ til den efterfølgende fest, så klares det også. John G. har siden 80’erne spillet utallige DJ-jobs.

Du kan også booke John G. til arrangementer for slutbrugere / mobilkøberne, hvor han kan oversætte komplicerede funktioner og produkter til “almindelig dansk”.

Eksempeler på dette er kurserne “Bliv smart med din smartphone“ eller kurset “Læs din iPad at kende“.

John G., booking og priser

Du kan kontakte John G. direkte på telefon +45 60 82 78 00 og mail [email protected]

Referencer

Blandt foredragskunderne er blandt andet: Samsung, teleselskabet 3, Bibob, TDC, Dansk Supermarked, TDC Erhvervscenter, Danmarks Journalist- og Mediehøjskole, forskellige biblioteker samt konferencerne Mobile NFC, Hello CPH, Radiodays, OCH og mange andre..

John G. formåede med hans store entusiasme at smitte publikum, og skabe en opløftet stemning. Han havde sat sig ind i målgruppens tankegang, og på baggrund af dette fik han meget professionelt, fortalt om emnet. Jeg kan klart anbefale andre at bruge John G.,” – Christian Pedersen, Samsung.

John G har men positivt sind talt på HELLO mobilitymessen. John G var et stort trækplaster for de 300 tilhørere – altid med et smil og en seriøsitet som jeg ved at brands som Telia, Nokia og Atea respekterer ham for,” – Søren Kragh, Stifter af HELLO.

“John G har holdt foredrag i Ældre Sagen Distrikt 6 Fyn, om smartphones og nutiden/fremtiden mht. disse. Johns foredrag er lærerigt og underholdende. Det er tydeligt at John har sat sig grundigt ind i emnet, og han formår desuden at formidle sin viden på en inspirerende måde. John er på forkant med det nyeste omkring smartphones, tablets og gadgets. Han giver desuden tilhørerne en klar fornemmelse af hvorhen udviklingen går. Foredraget kan absolut anbefales,” – Lone Ebbesen, It-koordinator for Ældre Sagen Distrikt 6 Fyn.

“Bibliografen Bagsværd havde besøg af John G. Han underholdte et veloplagt og nysgerrigt publikum om smartphones. Han indledte med mobiltelefonens historie og gik derefter over til at beskrive hvad en smartphone kan, hvilke typer der findes og hvordan de mange apps fungerer. Det hele foregik i en afslappet og humoristisk tone, hvor der også var tid til dialog. Anbefales til andre biblioteker,”– Poul Petersen, Bibliografen Bagsværd.