Du kan booke mobilekspert John G. til at holde et foredrag eller en peptalk.

Foredrag med John G

John G ved et foredrag

Gennem tiden har han talt for de mest fremtrædende personer og virksomheder i mobilbranchen, forbruger- såvel som brancheorienteret.

John G. er kendt for, at levere taler på en engageret og professionel facon – altid med sin egen mening og et glimt i øjet.

Se også: Mere information om kursus fra JG Kurser

Han har blandt andet talt om mobiltelefoner og smartphones, samt markedet for mobil, IT, gadgets m.v. Herunder også historiske og fremtidsmæssige perspektiver og udviklingen og brugen af  sociale medier som Facebook og Twitter. Desuden har John G. været vært ved branchens prisuddeling.

John G. deltager også ved arrangementer for mobilkøberne, hvor han kan oversætte komplicerede funktioner og produkter til “almindelig dansk”. Et eksempel på dette er foredraget “Bliv smart med din smartphone“ eller kurset “Lær internettet at kende på din iPad“.

Booking og priser

Du kan kontakte John G. direkte på telefon 60 82 78 00 og mail [email protected]

Referencer

Blandt foredragskunderne er blandt andet  Samsung, Teleselskabet 3, Bibob, Dansk Supermarked, TDC Erhvervscenter, Danmarks Journalist- og Mediehøjskole, forskellige biblioteker samt konferencerne Mobile NFC, Hello CPH, Radiodays og mange andre..

John G. formåede med hans store entusiasme at smitte publikum, og skabe en opløftet stemning. Han havde sat sig ind i målgruppens tankegang, og på baggrund af dette fik han meget professionelt, fortalt om emnet. Jeg kan klart anbefale andre at bruge John G.,” – Christian Pedersen, Samsung.

 

John G har men positivt sind talt på HELLO mobilitymessen. John G var et stort trækplaster for de 300 tilhørere – altid med et smil og en seriøsitet som jeg ved at brands som Telia, Nokia og Atea respekterer ham for,” – Søren Kragh, Stifter af HELLO.

 

“John G har holdt foredrag i Ældre Sagen Distrikt 6 Fyn, om smartphones og nutiden/fremtiden mht. disse. Johns foredrag er lærerigt og underholdende. Det er tydeligt at John har sat sig grundigt ind i emnet, og han formår desuden at formidle sin viden på en inspirerende måde. John er på forkant med det nyeste omkring smartphones, tablets og gadgets, og han giver desuden tilhørerne en klar fornemmelse af hvorhen udviklingen går. Foredraget kan absolut anbefales,” – Lone Ebbesen, It-koordinator for Ældre Sagen Distrikt 6 Fyn.

 

“Bibliografen Bagsværd havde besøg af John G. Han underholdte et veloplagt og nysgerrigt publikum om smartphones. Han indledte med mobiltelefonens historie og gik derefter over til at beskrive hvad en smartphone kan, hvilke typer der findes og hvordan de mange apps fungerer. Det hele foregik i en afslappet og humoristisk tone, hvor der også var tid til dialog. Anbefales til andre biblioteker,”– Poul Petersen, Bibliografen Bagsværd.