Sådan booker du mobilekspert John G. til at holde et inspirerende foredrag hvor alle forstår budskabet. 


John G. er også konferencier, moderator og vært.
Mobilekspert John G. har de seneste 20 år holdt foredrag og taler for de mest fremtrædende personer og virksomheder i mobilbranchen samt slutbrugere om alt fra Nokia 3210 til smarthomes.

John G. er kendt for, at levere taler i en engageret, pasioneret og professionel facon – altid med sin egen mening og et glimt i øjet.

Han taler blandt andet talt om mobiltelefoner, smartphones, intelligente hjem, gadgets, kunstig intelligent, forbrugeradfærd og meget andet.

John G. har fulgt teknologimarkedet i over 20 år. Han kan kombinere fremtidsmæssige perspektiver med den historiske udvikling - herunder også brugen af  sociale medier som Facebook og Twitter.
foredrag john g
John G ved et foredrag

Konferencier, moderator eller DJ?

Udover foredrag og indlæg ved konferencer, så fungerer John G. også som vært, konferencier eller moderator. Mangler du en DJ til den efterfølgende fest, så klares det også. John G. har siden 80'erne spillet utallige DJ-jobs.

Du kan også booke John G. til arrangementer for slutbrugere / mobilkøberne, hvor han kan oversætte komplicerede funktioner og produkter til “almindelig dansk”.

Eksempeler på dette er kurserne “Bliv smart med din smartphone“ eller kurset “Læs din iPad at kende“.

Booking og priser

Du kan kontakte John G. direkte på tlf:+45 60 82 78 00
Pressefoto af John G
Pressefoto af John G, mobilekspert og indehaver af MereMobil.dk (Foto Christian Gram Bredskov)

Referencer

Blandt foredragskunderne er blandt andet: Samsung, teleselskabet 3, Bibob, TDC, Dansk Supermarked, TDC Erhvervscenter, Danmarks Journalist- og Mediehøjskole, forskellige biblioteker samt konferencerne Mobile NFC, Hello CPH, Radiodays, OCH og mange andre.
“Bibliografen Bagsværd havde besøg af John G. Han underholdte et veloplagt og nysgerrigt publikum om smartphones. Han indledte med mobiltelefonens historie og gik derefter over til at beskrive hvad en smartphone kan, hvilke typer der findes og hvordan de mange apps fungerer. Det hele foregik i en afslappet og humoristisk tone, hvor der også var tid til dialog. Anbefales til andre biblioteker.”
Poul Petersen
Bibliografen Bagsværd
“John G. formåede med hans store entusiasme at smitte publikum, og skabe en opløftet stemning. Han havde sat sig ind i målgruppens tankegang, og på baggrund af dette fik han meget professionelt, fortalt om emnet. Jeg kan klart anbefale andre at bruge John G."
Christian Pedersen
Samsung
“John G har men positivt sind talt på HELLO mobilitymessen.
John G var et stort trækplaster for de 300 tilhørere – altid med et smil og en seriøsitet som jeg ved at brands som Telia, Nokia og Atea respekterer ham for.”
Søren Kragh
Stifter af HELLO
“John G har holdt foredrag i Ældre Sagen Distrikt 6 Fyn, om smartphones og nutiden/fremtiden mht. disse. Johns foredrag er lærerigt og underholdende. Det er tydeligt at John har sat sig grundigt ind i emnet, og han formår desuden at formidle sin viden på en inspirerende måde. John er på forkant med det nyeste omkring smartphones, tablets og gadgets. Han giver desuden tilhørerne en klar fornemmelse af hvorhen udviklingen går. Foredraget kan absolut anbefales.”
Lone Ebbesen
It-koordinator for Ældre Sagen Distrikt 6 Fyn.
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram