Om os

MereMobil.dk er Danmarks mobilsite.
MereMobil.dk er Danmarks mobilsite.

Velkommen til MereMobil.dk.

Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, forbrugsstof, baggrund og tips.

MereMobil.dk leverer indhold til flere af landets førerende medier som Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Avisen.dk. Ofte er vi også gæster i TV 2 News, Go’ Aften Danmark, Aftenshowet, P3, P4, Radio 24 Syv samt et bredt udvalg af landsdækkende og lokale medier.

Bag MereMobil.dk står John G. Pedersen, der dengang en smartphone var science fiction, grundlagde Mobilsiden.dk. I dag har han og Lene Birkeslund takket af derfra, og grundlagt MereMobil.dk. Hver dag dækker vi emneområderne smartphones, tablets, mobilbranchen og andre teknologier, der er i direkte eller indirekte berøring med dette. MereMobil.dk bringer også tips til smartphones, baggrund om teknologi og analyser.

Er du journalist så læs vores presseinformation for at få flere detaljer.

MereMobil.dk har en ambition om, at være den primære kilde at gå til, hvis man ønsker ekspertviden om den branchen, der hver dag har enorm betydning for danskerne.

Indholdet på MereMobil.dk sigter efter den brede mængde af teknologi-interesserede, altså helt almindelige smartphone- og teknikforbrugere.

Vi producerer også Teknologimagasinet MereMobil, en podcast der går bagom teknologien.

Hvem er læserne på MereMobil.dk

Herunder kan du se et par grafikker der viser hvem læserne og brugerne er på MereMobil.dk. Fordelingen kan have ændret sig siden denne side er opdateret. Kontakt os for opdaterede og detaljerede informationer om besøgstal og fordeling.

MereMobil.dk på sociale medier

Du finder os på alle de store sociale medier

Hold dig også opdateret via vores gratis nyhedsbrev.

Kontakt MereMobil.dk

Detaljer om kontakt til MereMobil.dk finder du på vores kontaktside