Kære journalist eller redaktør


Mangler du en kommentar, analyse eller gæst til et indslag eller interview inden for mobiler, smartphones, tablets, abonnementer eller sociale medier?

Så er du kommet til det rette sted.
Selfie af John G. på vej ind til interview på TV 2 (Foto: John G. / MereMobil.dk)
Her ser i John G. på vej ind til interview på TV 2. (Foto: MereMobil.dk)
Du kan kontakte John G., der gennem flere år, har været en af mest anvendte danske eksperter på stofområdet. Gennem snart 20 år har han fulgt udviklingen inden for mobile teknologier.

Hans store force er, at kunne forklare komplekse problemstillinger, simpelt og brugervenligt så flere forstår hvad det handler om.

John G. optræder jævnligt på blandt andet:
DR, TV 2, TV 2 News, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, P3, Radio 24 Syv, Nova FM og forskellige regionale radioer såvel som i magasiner og aviser.

Presserum og pressemeddelelser

MereMobil.dk udsender jævnligt pressemeddelelser og nyhedsopdateringer. De seneste pressemeddelelser finder du i vores presserum.

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han er født i 1972 og bosiddende i Odense.

Indtil marts 2013 var han chefredaktør på Mobilsiden.dk som han grundlagde i 1996. I december 2013 etablerede han MereMobil.dk, der i dag er landets største mobilsite med flere end 200.000 besøg om måneden.

Han er kendt i hele mobilbranchen for at sige sin ærlige mening uafhængigt af interesser, og han kommer gerne med politisk ukorrekte udtalelser. Altså fortæller om sagen fuldstændigt upoleret og åbent.

Du kan følge John G. på Facebook, Twitter og Instagram.

MereMobil.dk er indholdsleverandør til mange platforme. Indholdet er både med MereMobil.dk som afsender, men der produceres også whitelabel-indhold og specialproduktioner.

Pressebilleder af John G.

Billeder kan hentes til frit brug. Du kan også hente det første billede som en zippet Photoshop-fil.
Pressefoto af John G
Pressefoto af John G, mobilekspert og indehaver af MereMobil.dk (Foto Christian Gram Bredskov)
Pressefoto af John G
Pressefoto af John G, mobilekspert og indehaver af MereMobil.dk (Foto Nicolai Brix)
John G. på TV 2 News

Sådan er John G. live

Her kan få en fornemmelse af hvordan hans fremtræden er. Klik på billedet for at se et indlæg fra TV 2 News hvor John G. er gæst.
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram