Podcast #42: Hvor blev du af? Lyt med og få svaret

0

Hvornår kommer den næste podcast fra MereMobil.dk? Svaret får du her, i min seneste og temmelig anderledes podcast. Lyt med her.

John G podcast
Jeg har netop afsluttet optagelse af podcast episode 42 🙂

En af grundpillerne i MereMobil.dk’s DNA er podcast. Siden jeg satte stikket i til MereMobil.dk har jeg jævnligt udgivet podcasts, men desværre har der været en ufrivillig LANG! pause. Faktisk fra sommeren 2017 og frem til januar 2018. Jeg indrømmer, at det er for dårligt!

Årsagerne er mange, og dem kan du høre mere om i episode #42. Her forklarer jeg mere om, hvad der er gået galt. Du kan også høre, hvad planen er fremadrettet for podcasts fra MereMobil.dk.

Jeg håber du vil lytte til episode #42, der vil kan kaldes for en slags “mellem-podcast”. Jeg prøver noget ny teknik af, og prøver at få en fornemmelse af formen.

Når du har lyttet vil jeg blive MEGET GLAD, hvis du sender mig lidt efterkritik på mail. Synes du om formen? Hvad skal være anderledes? Har du idéer til gæster eller emner? Du kan maile på [email protected] Jeg ser frem til at høre fra dig, og ikke mindst at læse dine inputs.

UPDATE: Her kan du lytte til den første rigtige episode i den nye sæson

Tak fordi du lytter!

Hvordan lytter jeg?

Øverst i denne artikel kan du afspille episoden direkte i browseren. Du finder også MereMobil.dk podcast-feed i de mest populære apps på Android. Naturligvis kan du også lytte via iTunes og Apples podcast-app.

Mere til historien

Ambitionen er fremadrettet, at der som minimum skal være en ny episode klar hver tredje uge. Episode 43 skulle altså være klar mandag den 5. februar 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer