Podcast #43: En ulovlig app og et vildt opkøb

Bliver det dyrere, at være YouSee-kunde efter TDC opkøb? Hvorfor er en populær app måske ulovlig? Hvordan vinder du en smartphone? Lyt med og få også seneste nyt.

Podcast

Her optages podcast #43 (Foto: MereMobil.dk)

Så er jeg klar med podcast nummer 43, og den første rigtige episode i den nye sæson.

- PODCAST #44: Overraskelser og skuffelser på Mobile World Congress
- PODCAST #42: Hvor blev du af? Lyt med og få svaret (22. januar 2018)

Jeg sætter fokus på den største nyhed i lang tid – TDCs opkøb af MTG Nordic, der bedst er kendt for TV 3 og Viaplay.

Jeg spørger blandt andet analytiker Morten Imsgard fra Sydbank, der følger TDC tæt, hvorfor det giver mening for TDC, at købe MTG. Du kan også høre, om YouSee kunderne skal forvente lavere priser.

Mails fra lytterne og en præmie du kan vinde

Siden den seneste podcast (episode 42) har jeg modtaget en række mails fra lytterne. Lyt med og hør hvad de skriver. Jeg fortæller også hvordan du, hvis du lytter til podcasten, kan vinde en ny smartphone.

Naturligvis får du også en nyhedsopdatering.

Jesper ofrede 6.500 kroner…

Mød også Jesper Aalbæk. Han fik et uheldigt 2017. Efter at have spinket og sparet købte han sin første topmodel-smartphone, og så skete det, der ikke måtte ske. Han tabte telefonen. Ikke én gang. Men to gange inden for et år.

Jesper havde skrevet til mig om sine uheldige oplevelser, som jeg tror vi alle kan sætte os ind i. Jeg kiggede i skabet, fandt en lånetelefon, og inviterede Jesper ind som gæst i podcasten. Lyt med og hør Jespers nærværende historie.

Den mest hentede underholdnings-app i App Store (i december) blev Jokesphone. Appen gør det muligt, at lave telefonfis, uden at ringe op selv. Men dette er ikke uden problemer. En professor mener, at Jokesphone er på kant med loven. I episode 43 går vi tæt på denne ”sjove” app.

Du kan bidrage til podcasten

Jeg vil rigtigt gerne have dig på banen! Når du har lyttet til podcasten, så send mig en mail med dine kommentarer. Dig der lytter, er vigtig for mig, da jeg kun har mig selv til at lave efterkritik.

  • Hvad synes du om indholdet?
  • Hvad kan blive bedre?
  • Er episoden for lang eller for kort?
  • Din oplevelser med mobiler og tech

Uanset hvad du har på hjertet så skriv til mig på [email protected].

Sådan lytter du til podcasten

I toppen af denne artikel (med shownotes) finder du en afspiller, så du kan lytte direkte i webbrowseren. Desuden findes podcasten i alle de populære podcast-apps til Android samt via iTunes og Apples podcast app.

Mere til historien

Den næste episode af MereMobil.dk podcast udkommer onsdag 28. februar 2018. Her vil der være fokus på Mobile World Congress 2018 i Barcelona.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Smartkøkken: Kogepladerne som gør alle til mesterkok

EP118: Jeg har testet en dansk (smart)køkkenopfindelse. Jeg besøger Ztove, hvor vi går tæt på stegning af bacon og andre hovedretter.

(mere…)
Der er noget du skal vide

EP117: Vil du undgå at blive taget ved næsen, når du køber en ny telefon, så lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram