Første kig på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

VIDEO: Vi har været tæt på Samsungs nye topmodeller og set nærmere på det nye flagskib, som snart er klar i butikkerne. Se med her.

Stærk opfølgning på Galaxy S8

Samsung har netop offentliggjort de to nye flagskibe Galaxy S9 og Galaxy S9+. Det er dette års topmodeller, som altså skal følge op på sidste års modeller Galaxy S8 og Galaxy S8+.

 - Samsung Galaxy S9 - alt du skal vide

Både Galaxy S9 og Galaxy S9+ kommer i farverne Lilac Purple, Midnight Black og Coral Blue hos alle danske operatører og andre salgskanaler som eksempelvis Power.

Der er salgsstart fredag den 16. marts 2018, men det er muligt allerede at forudbestille nu hos de fleste forhandlere og teleselskaber.

 - Samsung Galaxy S9+ Her er årets super-Galaxy

Topmodellerne for 2018 har fået en pæn prisstigning i forhold til Galaxy S8’erne. Disse kostede henholdsvis 6.199 og 6.999 kroner for versionerne med 64 GB intern hukommelse. Men skal du have en af de nye modeller, så er priserne fra 6.699 og 7.499 kroner. Hvilket er en prisstigning på 500 kroner – svarende til 8 procent på standardmodellen. Plusmodellen er også sat 500 kroner op, hvilket er en stigning på cirka 7 procent i forhold til sidste års model.

Samsung lister på deres officielle webshop alle kombinationer af Galaxy S9'erne med farver og tilbehør.

 - De danske priser: Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Du kan se vores første indtryk af de nye topmodeller i videoen herunder.

MereMobil.dk bringer anmeldelsen af Galaxy S9’erne i nærmeste fremtid, så du kan se frem til at læse en fyldestgørende anmeldelse inden telefonen lander i handlen.

ANMELDELSE: Her kan du læse anmeldelsen af Galaxy S9 og Galaxy S9+

Mere til historien

Du kan læse alle nyhederne fra Mobile World Congress 2018 på vores temasite.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram