De danske priser: Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Fredag den 16. marts 2018 kan du købe Galaxy S9 og Galaxy S9+. Prisen er 500 dyrere, end sidste års topmodeller.

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

I Danmark kommer Samsung Galaxy S9 til at koste 6.699 kroner. Samsung Galaxy S9+ er prissat til 7.499 kroner. Det har Samsung bekræftet overfor MereMobil.dk. Priserne er uden abonnement.

Begge telefoner kommer med 64 GB intern hukommelse og understøtter op til 400 GB via MicroSD-kort. Udgaven med 256 GB hukommelse kommer ikke på det danske marked.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om Galaxy S9

Både Galaxy S9 og Galaxy S9+ kommer i farverne Lilac Purple, Midnight Black og Coral Blue hos alle operatører og andre salgskanaler som eksempelvis Power.

Salgsstarten er fredag den 16. marts 2018, men der tages imod forudbestillinger allerede da præsentationen fra scenen ved Mobile World Congress 2018 stoppede.

En prisstigning på 500 kroner

Topmodellerne for 2018 har fået en pæn prisstigning i forhold til Galaxy S8’erne. Disse kostede henholdsvis 6.199 og 6.999 kroner for versionerne med 64 GB intern hukommelse.

LÆS OGSÅ: Her er Samsung Galaxy S9+

Priserne på 6.699 og 7.499 kroner er en stigning på 500 kroner – svarende til 8 procent på standardmodellen. Plusmodellen er også sat 500 kroner op. Cirka 7 procent.

Når vi kigger tilbage på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i 2016 så lå disse til henholdsvis 5.699 og 6.499 kroner. Men siden har Apple jo sat baren højt med deres seneste topmodel iPhone X, der ligger omkring 10.000 kroner.

Årets ultimativt fedeste telefon fra Samsung, indtil videre, er uden tvivl Galaxy S9+. Her er det særligt kameraet, som trækker op. Telefonen kan sagtens blive en deal-breaker inden for fotografering i mørke omgivelser, da præcis dette punkt er blevet optimeret ganske meget.

Både Galaxy S9 og Galaxy S9+ har trådløs opladning, 3.5 mm jackstik og IP68-certificering. Det er dog kun plusmodellen der har 6 GB RAM. Her må du nøjes med 4 GB RAM på standardmodellen.

ANMELDELSE: Her kan du læse anmeldelsen af Galaxy S9 og Galaxy S9+

Første kig på Samsung Galaxy S9'erne

Mere til historien

Årets signaturfarve på Galaxy-topmodellerne er Lilac Purple. Det er altså den farve, der skal trække opmærksomhed i Samsungs retning.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram