Samsung Galaxy S9+ Her er årets super-Galaxy

Kameraet i Galaxy S9+ ser motiver i mørke hvor andre smartphones giver op. Kom tæt på årets Samsungs super-Galaxy model: Samsung Galaxy S9+.

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Både Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ blev præsenteret ved Mobile World Congress 2018, men stjernen er tvivl Galaxy S9+.

ANMELDELSE: Her kan du læse testen af Samsung Galaxy S9+

Kameraet har fået en kæmpe opgradering i forhold til fotografering under dårlige lysforhold. Samsung beskriver kameraet i Galaxy S9+ som et ”Super low light camera”.

I forhold til Samsung Galaxy S8+ har billeder, taget med Galaxy S9+, 30 procent mindre støj. Dette skabes ved, så snart du rammer udløseren, at skyde hele 12 billeder på én gang. Disse analyseres og kombineres til ét billede. Analysen af de 12 billeder sker for at mindske støjen.

Vidvinkelsensoren på 12 megapixels (f/1.5, f/2.4) kan nu tage 28 procent mere lys ind. Desuden sidder der også en 12 megapixels telefotolinse (f/2.4) i Galaxy S9+.

Jeg har set en sammenligning hvor Galaxy S9+ skyder et foto ved 1LUX. Resultatet er imponerede. Lige præcis på dette område kan den nye plusmodel vise sig, at være et vildt kameramonster.

Samsung har også smidt 960 fps super slowmotion i Galaxy S9+. Når Super slowmotion er aktiveret ses en firkant midt på skærmen. Så snart der er bevægelse inden for rammen, sættes slowmotion optagelsen i gang.

LÆS OGSÅ: Her er Samsung Galaxy S9

Gør Apples Animoji federe

Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ er proppet med lækre detajler. Galaxy S9 har 3000 mAh batter. Og så har de evnen til at oplade trådløst.

Samsung har taget de animerede emojis, som brugeren selv kan skabe, til sig. I Samsungs verden hedder det AR Emoji (Augmented Reality Emoji).

Med AR Emoji kan du skabe en personlig avatar, der kan udtrykke dine følelser og bevægelser. Udtrykkene bliver altså mere dig end de standarder Apple har lagt ind i Animoji på iPhone X.

AR Emoji har lige nu 18 forskellige udtryksformer, der kan sendes til alle telefoner, da de gemmes som en gif-fil.

AR Emoji kan oprettes på både Galaxy S9+ og Galaxy S9.

Hurtigere til det hele

Samsung Galaxy S9+ kører på Exynos 9810 processoren. Det er en 64 bit octa-core processor (2.7 GHz Quad + 1.7 GHz Quad).

Samsung Galaxy S9+ kommer med 6 GB RAM. Der findes to hukommelsesvarianter; 64 og 256 GB intern. Begge kan udvides med 400 GB MicroSD-kort. Du får også trådløs opladning og 3.5 mm jackstik.

I forhold til plusmodellen fra sidste år har den ny taget 16 gram på. Telefonen er da også større over hele linjen; bredere, tykkere, længere. Men skærmstørrelsen er stadig 6.2 mm Quad HD+. Du vil også bemærke, at kanten omkring skærmen i top og bund er reduceret en smule på de nye modeller.

Samsung bibeholder deres egen brugerflade oven på Android, der vil være Android 8.0 fra salgsstarten.

Batteriet har en kapacitet på 3.500 mAh. Altså ingen ændringer her.

Første kig på Galaxy S9+

Klar til salg i midten af marts

Fredag den 16. marts kan du købe Samsung Galaxy S9+ her i Danmark. Det er halvanden måned tidligere salgsstart, når vi sammenligner med S8’erne.

Den tidlige salgsstart giver Samsung mere fred, fokus og afstand til Apple. Altså mere ro om Galaxy S9 og Galaxy S9+ inden rygterne om WWDC og efterårets iPhones tager til.

LÆS OGSÅ: De danske priser på Samsung Galaxy S9+

Lilac Purple er navnet på årets signaturfarve. Galaxy S9+ vil også kunne fås i Midnight Black og Coral Blue.

Galaxy S9+: Hovedspecifikationer

 • Processor: 64 bit Octa-core (2.7 GHz Quad + 1.7 GHz Quad)
 • Skærm: 6,2” Quad HD+, Super AMOLED, 18.5:9 format
 • Netværk: Enhanced 4×4 Mimo, CA, LAA, LTE Cat.18)
 • Kamera: 12 MP vidvinkel-sensor (f/1.5, f/2.4) + telefoto-sensor 12 MP (f/2.4)
 • Frontkamera: 8 MP (f/1.7)
 • RAM: 6 GB
 • Hukommelse: 64 eller 256 GB intern
 • MicroSD-kort: Ja. Op til 400 GB
 • Batteri: 3.500 mAh
 • Størrelse: 158.1 x 73.8 x 8.5 mm
 • Vægt: 189 gram
 • IP68-certificering
 • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5.0 GHz), Bluetooth 5.0, USB-Type-3, NFC, 3.5 mm jackstik
 • Styresystem: Android 8.0 med Samsung-brugerflade

VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Som ekstraudsyr har Samsung også lanceret en ny version af Samsung DeX, der kan tilslutte Galaxy S9’erne til ekstern skærm, mus og tastatur. Efterfølgende kan eksempelvis Word-dokumenter redgeres på den store skærm hvor telefonen fungerer som ”desktop-computer”.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram