Apple WWDC 2018 – her er de mulige datoer

Apple har endnu ikke udsendt invitationerne, det er derfor ikke bekræftet. Men her er de forventede datoer for afholdelsen af WWDC 2018.

Apple har endnu ikke bekræftet datoerne, men det forventes at Apples årlige udviklerkonference vil finde sted i perioden 4. til 8. juni 2018. I hvert fald hvis man skal tro oplysninger fra MacRumors.com.

Det er på udviklerkonferencen, at vi traditionen tro får et smugkig på de nye udgaver af Apples software iOS, tvOS, watchOS og macOS. Det forventes derfor, at vi vil få et smugkig på blandt andet iOS 12 til dette års WWDC.

Der præsenteres også nogle gange ny hardware på udviklerkonferencen.

 – Dette kan du forvente af iOS 12 – Apple rydder op

Apple har endnu ikke udsendt invitationer til Worldwide Developer Conference (WWDC) 2018. Men MacRumors er altså af den tro, at konferencen vil finde sted fra 4. til 8. juni 2018.

Det er særligt den indledende keynote, som er interessant, da det er der Apple giver forsmag på de kommende software-versioner. Også hvis der er nyt hardware på vej. Til WWDC 2017 fik vi blandt andet et smugkig på HomePod og nye Mac-modeller.

 – Her er HomePod – Siri-højtaleren fra Apple

Apples udviklerkonference menes at vil finde sted på McEnery Convention Center, hvor det også blev afholdt sidste år.

Det har tidligere været afholdt i Moscone Center i perioden 2013 til 2016. WWDC har siden 2011 fundet sted i juni og gerne i en af de to første uger i måneden. Det er historikken, samt kalenderen i McEnery Convention Center, der gør MacRumors mener det vil blive i uge 23 at Apple afholder WWDC.

Hvornår Apple udsender den officielle invitation er uvist. Det er derfor vigtigt at huske, at datoerne for konferencen endnu ikke er bekræftet.

Mere til historien

Apple har netop udgivet iOS 11.2.6, som blandt andet retter fejl, der gjorde besked-applikationen gik ned. Du kan hente opdateringen allerede nu på din iOS-enhed, hvis den understøtter iOS 11.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram