Apple WWDC 2018 - her er de mulige datoer

Apple har endnu ikke udsendt invitationerne, det er derfor ikke bekræftet. Men her er de forventede datoer for afholdelsen af WWDC 2018.

Apple har endnu ikke bekræftet datoerne, men det forventes at Apples årlige udviklerkonference vil finde sted i perioden 4. til 8. juni 2018. I hvert fald hvis man skal tro oplysninger fra MacRumors.com.

Det er på udviklerkonferencen, at vi traditionen tro får et smugkig på de nye udgaver af Apples software iOS, tvOS, watchOS og macOS. Det forventes derfor, at vi vil få et smugkig på blandt andet iOS 12 til dette års WWDC.

Der præsenteres også nogle gange ny hardware på udviklerkonferencen.

 - Dette kan du forvente af iOS 12 - Apple rydder op

Apple har endnu ikke udsendt invitationer til Worldwide Developer Conference (WWDC) 2018. Men MacRumors er altså af den tro, at konferencen vil finde sted fra 4. til 8. juni 2018.

Det er særligt den indledende keynote, som er interessant, da det er der Apple giver forsmag på de kommende software-versioner. Også hvis der er nyt hardware på vej. Til WWDC 2017 fik vi blandt andet et smugkig på HomePod og nye Mac-modeller.

 - Her er HomePod - Siri-højtaleren fra Apple

Apples udviklerkonference menes at vil finde sted på McEnery Convention Center, hvor det også blev afholdt sidste år.

Det har tidligere været afholdt i Moscone Center i perioden 2013 til 2016. WWDC har siden 2011 fundet sted i juni og gerne i en af de to første uger i måneden. Det er historikken, samt kalenderen i McEnery Convention Center, der gør MacRumors mener det vil blive i uge 23 at Apple afholder WWDC.

Hvornår Apple udsender den officielle invitation er uvist. Det er derfor vigtigt at huske, at datoerne for konferencen endnu ikke er bekræftet.

Mere til historien

Apple har netop udgivet iOS 11.2.6, som blandt andet retter fejl, der gjorde besked-applikationen gik ned. Du kan hente opdateringen allerede nu på din iOS-enhed, hvis den understøtter iOS 11.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram