Dette kan du forvente af iOS 12 - Apple rydder op

RYGTE: iOS 12 vil få dybere Siri integration, forbedringer i ”Forstyr Ikke” og animojis i FaceTime. Desuden bliver iOS 12 en oprydningsversion. Få de nyeste rygter om iOS 12 her.

iOS

iOS

Apple er generelt gode til at udsende små finjusteringer og forbedringer til deres iOS-software. Og én gang om året kommer der traditionen tro en stor opdatering, som byder på en række nyheder.

- TIP: Sådan redigerer du Live Photos på iOS 11

iOS 12, der ventes at blive frigivet i efteråret 2018, er formentlig ingen undtagelse. Dog har der floreret rygter om, at Apple ikke ville komme med en række nyheder i forbindelse med iOS 12. I stedet skulle iOS 12 være en opdatering, som stabiliserer softwaren, der den senere tid har været mere ustabil end Apples software normalt har været.

I øvrigt forlyder det, at Apple i stedet for en årlig opdatering af iOS og macOS kun ville udsende en stor opdatering hvert andet år. Det skriver Macrumors.com.

Desuden forlyder det også på rygtebørsen, at iOS 12 vil komme med en dybere integration af Siri, forbedringer af ”Forstyr Ikke”-funktionen og animojis i FaceTime. iOS 12 vil også byde på en redesignet version af ”Stocks” applikationen og multiplayer mode i augmented reality spil.

Apple skulle angiveligt også gøre det muligt for udviklere, at frigive applikationer som virker på tværs af de forskellige enheder (iPhone, iPad og Mac). Dette skulle blive muligt fra iOS 12 og macOS 10.14, der begge ventes introduceret til WWDC 2018 i juni.

Derudover vil iOS 12 formentlig også være den opdatering, hvor Apple byder velkommen til de 157 netop præsenterede nye emojis.

Den aktuelle iOS-version hedder iOS 11.2.5, men inden længe forventes iOS 11.3 frigivet til offentligheden. Den byder på en spændende nyhed, det gættes der i hvert fald på ud fra en kode i betaversionen. Du kan blive klogere på 8 ting, som du kan glæde dig til i iOS 11.3.

 - iOS 11.3 kommer måske med nem-login til hjemmesider

Mere til historien

Ifølge den seneste opgørelse fra Apple (februar 2018), så er iOS 11 installeret på 65 procent af alle aktive iOS-enheder.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
Her er Apples hardware-nyheder – sommer 2023

KORT OVERBLIK: De nye Apple-produkter er: MacBook Air, Mac Studio, Mac Pro og Vision Pro. Læs om nyhederne her.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Apple har fremvist nyt watchOS til Apple Watch

Apple har givet et smugkig på det kommende styresystem til Apple Watch. Der er mange spændende nyheder i watchOS 10.

(mere…)
Disse iPads får ikke iPadOS 17

OVERBLIK: Når Apple sender den næste store opdatering ud til iPads, så kan ikke alle modeller opdateres. Se listen her.

(mere…)
iPadOS 17 giver mulighed for mere personlig tilpasning

Apple har afsløret lidt af det, som vi kan forvente af den kommende iPadOS 17-opdatering. Se nogle af nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram