Dette kan du forvente af iOS 12 – Apple rydder op

RYGTE: iOS 12 vil få dybere Siri integration, forbedringer i ”Forstyr Ikke” og animojis i FaceTime. Desuden bliver iOS 12 en oprydningsversion. Få de nyeste rygter om iOS 12 her.

iOS

iOS

Apple er generelt gode til at udsende små finjusteringer og forbedringer til deres iOS-software. Og én gang om året kommer der traditionen tro en stor opdatering, som byder på en række nyheder.

TIP: Sådan redigerer du Live Photos på iOS 11

iOS 12, der ventes at blive frigivet i efteråret 2018, er formentlig ingen undtagelse. Dog har der floreret rygter om, at Apple ikke ville komme med en række nyheder i forbindelse med iOS 12. I stedet skulle iOS 12 være en opdatering, som stabiliserer softwaren, der den senere tid har været mere ustabil end Apples software normalt har været.

I øvrigt forlyder det, at Apple i stedet for en årlig opdatering af iOS og macOS kun ville udsende en stor opdatering hvert andet år. Det skriver Macrumors.com.

Desuden forlyder det også på rygtebørsen, at iOS 12 vil komme med en dybere integration af Siri, forbedringer af ”Forstyr Ikke”-funktionen og animojis i FaceTime. iOS 12 vil også byde på en redesignet version af ”Stocks” applikationen og multiplayer mode i augmented reality spil.

Apple skulle angiveligt også gøre det muligt for udviklere, at frigive applikationer som virker på tværs af de forskellige enheder (iPhone, iPad og Mac). Dette skulle blive muligt fra iOS 12 og macOS 10.14, der begge ventes introduceret til WWDC 2018 i juni.

Derudover vil iOS 12 formentlig også være den opdatering, hvor Apple byder velkommen til de 157 netop præsenterede nye emojis.

Den aktuelle iOS-version hedder iOS 11.2.5, men inden længe forventes iOS 11.3 frigivet til offentligheden. Den byder på en spændende nyhed, det gættes der i hvert fald på ud fra en kode i betaversionen. Du kan blive klogere på 8 ting, som du kan glæde dig til i iOS 11.3.

 – iOS 11.3 kommer måske med nem-login til hjemmesider

Mere til historien

Ifølge den seneste opgørelse fra Apple (februar 2018), så er iOS 11 installeret på 65 procent af alle aktive iOS-enheder.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Slettede billeder på iPhone dukker op igen

En rigtig træls iOS-fejl er opstået efter den seneste softwareopdatering. Slettede billeder er dukket op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram