iOS 11 nu installeret på 65 procent enheder

De seneste tal fra Apple viser, at 65 procent af alle aktive iOS-enheder nu har iOS 11 installeret. Det betyder, at iOS 11 ikke udbredes ligeså hurtigt som iOS 10 gjorde.

Opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne - iOS 11, iOS 10 og tidligere (Kilde: Apple)

Opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne – iOS 11, iOS 10 og tidligere (Kilde: Apple)

iOS 11 er egentlig ikke kommet nemt fra start. Der har været meget snak om det gjorde ældre iPhones sløve. Men trods alt dette, så er iOS 11 nu installeret på 65 procent af alle aktive iOS-enheder.

Der er 28 procent, som har iOS 10 installeret.

I forhold til netop iOS 10, så er de 65 procents markedsandel, som iOS 11 har på nuværende tidspunkt, ikke prangende. Sidste år ved samme tid var iOS 10 installeret på 76 procent af alle aktive iOS-enheder.

På den seneste opgørelse er det 7 procent af de aktive iOS-enheder, der altså har en iOS-version ældre end iOS 10. Disse er ikke udspecifiseret. Opgørelsen er fra den 18. januar 2018.

Allerede nu arbejder Apple på opdateringerne til iOS 11.3. Denne er i skrivende stund ude som en betaversion og byder på en række spændende nyheder.

8 ting du kan glæde dig til i iOS 11.3

Den seneste iOS 11-opdatering hedder iOS 11.2.5 og blev frigivet i slutningen af januar. Opdateringen bød blandt andet på understøttelse af Apples højttaler HomePod, der kommer til salg på udvalgte markeder fredag den 9. februar 2018.

Apple klar med iOS-opdatering – byder HomePod velkommen

Det er uvist, hvornår Apple frigiver iOS 11.3 til offentligheden.

Mere til historien

Den ene dag er der rygter om en efterfølger til iPhone SE, mens der den næste dag meldes ud, at sådan en ikke vil se dagens lys. Apple har ikke selv kommenteret disse rygter og spekulationer.

Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram