Apple klar med iOS-opdatering – byder HomePod velkommen

0

En ny opdatering er atter klar fra Apple til iPhones og iPads med fejlrettelser og forbedringer. iOS 11.2.5 understøtter Apple HomePod.

HomePod
HomePod (Foto: Apple)

Apple har hertil aften dansk tid (23. januar 2018, red.) udsendt en ny opdatering til iPhones og iPads. Det mest bemærkelsesværdige ved denne opdatering er, at den understøtter HomePod.

Den nye iOS-opdatering lyder versionsnummer 11.2.5.

HomePod er Apples bud på en Siri styret hjemmehøjtaler- og digital assistent. Første gang vi hørte om HomePod var til Apples udviklerkonference WWDC i juni 2017.

Meningen var, at højttaleren skulle være landet i handlen i slutningen af 2017, men dette blev udskudt til starten af 2018.

Her er HomePod – Siri højtaleren fra Apple

Og ja. Ganske som lovet så tyder det på med Apples nye software, at højttaleren HomePod er stærkt på vej eftersom den understøttes af iOS.

Derudover byder iOS 11.2.5 på muligheden for, at få Siri til at læse nyhederne. Dette er dog kun muligt i USA, Storbritannien og Australien.

Ligesom alle andre opdateringer er der også fejlrettelser og forbedringer i opdateringen. Dette inkluderer blandt andet fejl i Mail-applikationen med FaceID på iPhone X, en fejl i CarPlay, et problem i Beskeder som betød beskeder kunne blive vist i forkert rækkefølge mv.

TIP: Sådan bruger du Face ID på iPhone X

Du kan downloade iOS 11.2.5 på de enheder, som understøtter iOS 11. Husk det altid er en god idé, at lave en backup af dine enheder før du opdaterer.

Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Om Apple HomePod kommer til Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Der har svirret utallige rygter omkring Apples HomePod og hvornår den ville lande i handlen. Men nu skulle det være helt sikkert, at HomePod kommer til salg i de første lande fredag den 9. februar 2018. Forsalget begynder fredag den 26. januar 2018. Men danskerne ser ud til at blive forbigået.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer