Apple klar med iOS-opdatering - byder HomePod velkommen

En ny opdatering er atter klar fra Apple til iPhones og iPads med fejlrettelser og forbedringer. iOS 11.2.5 understøtter Apple HomePod.

HomePod

HomePod (Foto: Apple)

Apple har hertil aften dansk tid (23. januar 2018, red.) udsendt en ny opdatering til iPhones og iPads. Det mest bemærkelsesværdige ved denne opdatering er, at den understøtter HomePod.

Den nye iOS-opdatering lyder versionsnummer 11.2.5.

HomePod er Apples bud på en Siri styret hjemmehøjtaler- og digital assistent. Første gang vi hørte om HomePod var til Apples udviklerkonference WWDC i juni 2017.

Meningen var, at højttaleren skulle være landet i handlen i slutningen af 2017, men dette blev udskudt til starten af 2018.

- Her er HomePod – Siri højtaleren fra Apple

Og ja. Ganske som lovet så tyder det på med Apples nye software, at højttaleren HomePod er stærkt på vej eftersom den understøttes af iOS.

Derudover byder iOS 11.2.5 på muligheden for, at få Siri til at læse nyhederne. Dette er dog kun muligt i USA, Storbritannien og Australien.

Ligesom alle andre opdateringer er der også fejlrettelser og forbedringer i opdateringen. Dette inkluderer blandt andet fejl i Mail-applikationen med FaceID på iPhone X, en fejl i CarPlay, et problem i Beskeder som betød beskeder kunne blive vist i forkert rækkefølge mv.

- TIP: Sådan bruger du Face ID på iPhone X

Du kan downloade iOS 11.2.5 på de enheder, som understøtter iOS 11. Husk det altid er en god idé, at lave en backup af dine enheder før du opdaterer.

- Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Om Apple HomePod kommer til Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Der har svirret utallige rygter omkring Apples HomePod og hvornår den ville lande i handlen. Men nu skulle det være helt sikkert, at HomePod kommer til salg i de første lande fredag den 9. februar 2018. Forsalget begynder fredag den 26. januar 2018. Men danskerne ser ud til at blive forbigået.

Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram