Apple klar med iOS-opdatering - byder HomePod velkommen

En ny opdatering er atter klar fra Apple til iPhones og iPads med fejlrettelser og forbedringer. iOS 11.2.5 understøtter Apple HomePod.

HomePod

HomePod (Foto: Apple)

Apple har hertil aften dansk tid (23. januar 2018, red.) udsendt en ny opdatering til iPhones og iPads. Det mest bemærkelsesværdige ved denne opdatering er, at den understøtter HomePod.

Den nye iOS-opdatering lyder versionsnummer 11.2.5.

HomePod er Apples bud på en Siri styret hjemmehøjtaler- og digital assistent. Første gang vi hørte om HomePod var til Apples udviklerkonference WWDC i juni 2017.

Meningen var, at højttaleren skulle være landet i handlen i slutningen af 2017, men dette blev udskudt til starten af 2018.

- Her er HomePod – Siri højtaleren fra Apple

Og ja. Ganske som lovet så tyder det på med Apples nye software, at højttaleren HomePod er stærkt på vej eftersom den understøttes af iOS.

Derudover byder iOS 11.2.5 på muligheden for, at få Siri til at læse nyhederne. Dette er dog kun muligt i USA, Storbritannien og Australien.

Ligesom alle andre opdateringer er der også fejlrettelser og forbedringer i opdateringen. Dette inkluderer blandt andet fejl i Mail-applikationen med FaceID på iPhone X, en fejl i CarPlay, et problem i Beskeder som betød beskeder kunne blive vist i forkert rækkefølge mv.

- TIP: Sådan bruger du Face ID på iPhone X

Du kan downloade iOS 11.2.5 på de enheder, som understøtter iOS 11. Husk det altid er en god idé, at lave en backup af dine enheder før du opdaterer.

- Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Om Apple HomePod kommer til Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Der har svirret utallige rygter omkring Apples HomePod og hvornår den ville lande i handlen. Men nu skulle det være helt sikkert, at HomePod kommer til salg i de første lande fredag den 9. februar 2018. Forsalget begynder fredag den 26. januar 2018. Men danskerne ser ud til at blive forbigået.

Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram