Sådan bruger du Face ID på iPhone X

1

TIP: Se hvordan du bruger Face ID på iPhone X og betjener telefonen uden hjemknap. Få også et sneak-peek på Animojis.

Apple trækker fra konkurrenterne med Face ID

Face ID er den mest bemærkelsesværdige funktion på iPhone X. Skarpt efterfulgt af betjeningen uden hjemknap. På dette punkt er iPhone X langt foran konkurrenterne. Det er en af konklusionerne i min omfattende iPhone X anmeldelse.

Hidtil har andre producenters forsøg med ansigtsgenkendelse været temmelig ustabile, og i praksis ubrugelige. Apple tager et stort skridt frem, ved introduktionen af en teknologi der fungerer, under stort set alle forhold. Også i mørke.

I kommentarfeltet på anmeldelsen er det langt fra alle, der er lige så imponerede som jeg. Men jeg noterer mig også, at nogle af dem der har købt iPhone X, umiddelbart virker ret begejstrede.

Du kan i ovenstående video komme lidt tættere på hvordan Face ID, og den knapløse betjening, bruges i praksis. Det er nogle gange anderledes at se ting i praksis, fremfor blot at læse om dem.

Se blandt andet:

  • Hvordan Face ID bruges i praksis
  • Den hjemknap-løse betjening
  • Aktivering af multitasking
  • Hvordan du tager screenshots
  • Et kig på Animoji

Flere forventer, at der næste år kommer en iPad med Face ID oplåsning. Der går også rygter om det knapløse design, som forventes implementeret på flere modeller.

iPhone X kan oplades med en trådløs oplader, hvis du har denne type gadget i huset altså. Trådløs opladning går ikke ret hurtigt, men fra iOS 11.2 opdateringen sættes hastigheden en smule op. Det sker når Apple aktiverer opladning via 7,5 watt i stedet for 5 watt.

Du kan blive klogere på fordele og ulemper ved trådløs opladning i mit videoindslag om trådløs opladeteknologi.

Så vanvittigt dyrt er et skærmskift på iPhone X

Mere til historien

Hvis du har en iPhone 7, er der ikke nogle rationelle grunde til at udskifte den med iPhone 8. På flere punkter er iPhone 7 et bedre køb, særligt hvis du kan finde den brugt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer