Sådan bruger du Face ID på iPhone X

TIP: Se hvordan du bruger Face ID på iPhone X og betjener telefonen uden hjemknap. Få også et sneak-peek på Animojis.

Apple trækker fra konkurrenterne med Face ID

Face ID er den mest bemærkelsesværdige funktion på iPhone X. Skarpt efterfulgt af betjeningen uden hjemknap. På dette punkt er iPhone X langt foran konkurrenterne. Det er en af konklusionerne i min omfattende iPhone X anmeldelse.

Hidtil har andre producenters forsøg med ansigtsgenkendelse været temmelig ustabile, og i praksis ubrugelige. Apple tager et stort skridt frem, ved introduktionen af en teknologi der fungerer, under stort set alle forhold. Også i mørke.

I kommentarfeltet på anmeldelsen er det langt fra alle, der er lige så imponerede som jeg. Men jeg noterer mig også, at nogle af dem der har købt iPhone X, umiddelbart virker ret begejstrede.

Du kan i ovenstående video komme lidt tættere på hvordan Face ID, og den knapløse betjening, bruges i praksis. Det er nogle gange anderledes at se ting i praksis, fremfor blot at læse om dem.

Se blandt andet:

  • Hvordan Face ID bruges i praksis
  • Den hjemknap-løse betjening
  • Aktivering af multitasking
  • Hvordan du tager screenshots
  • Et kig på Animoji

Flere forventer, at der næste år kommer en iPad med Face ID oplåsning. Der går også rygter om det knapløse design, som forventes implementeret på flere modeller.

iPhone X kan oplades med en trådløs oplader, hvis du har denne type gadget i huset altså. Trådløs opladning går ikke ret hurtigt, men fra iOS 11.2 opdateringen sættes hastigheden en smule op. Det sker når Apple aktiverer opladning via 7,5 watt i stedet for 5 watt.

Du kan blive klogere på fordele og ulemper ved trådløs opladning i mit videoindslag om trådløs opladeteknologi.

- Så vanvittigt dyrt er et skærmskift på iPhone X

Mere til historien

Hvis du har en iPhone 7, er der ikke nogle rationelle grunde til at udskifte den med iPhone 8. På flere punkter er iPhone 7 et bedre køb, særligt hvis du kan finde den brugt.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram