Apple lancerer iPad med Face ID og uden hjem-knap i 2018

0

RYGTE: Det rygtes, at Apple arbejder på en re-designet iPad, som kommer uden hjem-knap og med det nye Face ID. Læs mere om rygterne her.

iOS 11 på iPad og iPhone (Foto: Apple)

Apple arbejder på en re-designet iPad, der formentligt kommer uden hjem-knappen og med det nye Face ID, som blev introduceret med iPhone X.

 – Apple forklarer, hvordan Face ID og privatliv hænger sammen

Den kommende iPad forventes at komme med en 10.5 tommer skærm, og vil blive lanceret i løbet af 2018. En forbedret Apple Pencil skulle også være under udvikling og vil blive lanceret samtidig med den opdaterede iPad. Det skriver Bloomberg.

Alle de nuværende iPad-modeller har den fysiske hjem-knap, som iPhone-modellerne har frem til iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Der er endnu ikke rygter om vandtæthed og trådløs-opladning på den kommende iPad. Men det ventes ikke, at den vil få en OLED-skærm hvilket iPhone X ellers har. Derimod vil den formentlig få en LCD-skærm. Det skriver The Verge.

Ifølge Bloomberg så vil lanceringen måske først finde sted i efteråret 2018.

 – Analytiker: Produktionen af Face ID er nu stabil

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

TEST: iPad Pro 10,5″ – større skærm på den samme plads

Mere til historien

Der går også rygter om, at Apple arbejder på et AR-headset. Dette vil dog måske først se dagens lys i 2020. Enheden vil komme med egen skærm og chipset og altså ikke være afhængig af iPhonen. Det skriver Engadget.com.

Læs også:
Apple har hævet priserne på flere iPads
Med iOS 11 begynder iPad at minde om Macbook

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer