Apple lancerer iPad med Face ID og uden hjem-knap i 2018

RYGTE: Det rygtes, at Apple arbejder på en re-designet iPad, som kommer uden hjem-knap og med det nye Face ID. Læs mere om rygterne her.

iOS 11 på iPad og iPhone (Foto: Apple)

Apple arbejder på en re-designet iPad, der formentligt kommer uden hjem-knappen og med det nye Face ID, som blev introduceret med iPhone X.

 – Apple forklarer, hvordan Face ID og privatliv hænger sammen

Den kommende iPad forventes at komme med en 10.5 tommer skærm, og vil blive lanceret i løbet af 2018. En forbedret Apple Pencil skulle også være under udvikling og vil blive lanceret samtidig med den opdaterede iPad. Det skriver Bloomberg.

Alle de nuværende iPad-modeller har den fysiske hjem-knap, som iPhone-modellerne har frem til iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Der er endnu ikke rygter om vandtæthed og trådløs-opladning på den kommende iPad. Men det ventes ikke, at den vil få en OLED-skærm hvilket iPhone X ellers har. Derimod vil den formentlig få en LCD-skærm. Det skriver The Verge.

Ifølge Bloomberg så vil lanceringen måske først finde sted i efteråret 2018.

 – Analytiker: Produktionen af Face ID er nu stabil

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

TEST: iPad Pro 10,5″ – større skærm på den samme plads

Mere til historien

Der går også rygter om, at Apple arbejder på et AR-headset. Dette vil dog måske først se dagens lys i 2020. Enheden vil komme med egen skærm og chipset og altså ikke være afhængig af iPhonen. Det skriver Engadget.com.

Læs også:
Apple har hævet priserne på flere iPads
Med iOS 11 begynder iPad at minde om Macbook


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.