Analytiker: Produktionen af Face ID er nu stabil

RYGTE: Komponenterne til iPhone X’s ansigtsgenkendelse bliver nu leveret til tiden.

Det er efter sigende produktionen af punktprojektoren, som har drillet Apples leverandører. (Foto: Apple)

Apple har haft nok at se til med Face ID. Bloomberg har tidligere rapporteret, at der var problemer med præcisionen i Face ID. Den påstand er siden blevet manet i jorden af Apple, skriver Engadget. Men nu ser det ud til at lysne. Det rapporterer mediet 9to5Mac, der er kommet i besiddelse af en note fra anlytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

I noten fremgår det, at Apples leverandører nu kan følge med efterspørgslen på komponenter til Face ID. Ifølge Kuo betyder det også, at Apple ikke vil lave nogle ændringer i forhold til sensorerne. I hvert fald ikke i 2018.

Apple: iPhone X er ikke egnet til børn under 13 år

Dermed er det sandsynligt, at næste års iPhones med Face ID får samme version, som den kommende iPhone X. Apple brugte en lignende strategi i forhold til fingeraftrykslæseren Touch ID. Den fik sin debut på iPhone 5S i 2013. Først to år senere lancerede Apple en opdateret udgave af Touch ID med iPhone 6S og 6S Plus.

Ming-Chi Kuo har tidligere vurderet, at Apple stopper med at lancere nye iPhones med Touch ID i 2018. Den analyse holder Kuo fast i. Det skriver 9to5Mac. Det skyldes, at produktionen af komponenter til Face ID nu er stabil. Derfor leder Apple ikke efter en mulig erstatning for Face ID.

Apple forgylder Samsung med iPhone X-salg

Flere rygter peger på, at Apples iPad vil få en række af de sensorer, som man finder i iPhone X. Dermed kan 2018 også byde på et farvel til Touch ID på iPad.

Det er uvist om den mere stabile levering af komponenter spiller ind på ventetiden for iPhone X. Ifølge Apples hjemmeside er der i øjeblikket 5-6 ugers levering uanset farve eller lagerplads.

Mere til historien

Ansigtsgenkendelse er langt fra nyt. Microsoft har eksempelvis systemet Windows Hello, der understøtter ansigtsgenkendelse.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram