Analytiker: Produktionen af Face ID er nu stabil

RYGTE: Komponenterne til iPhone X’s ansigtsgenkendelse bliver nu leveret til tiden.

Det er efter sigende produktionen af punktprojektoren, som har drillet Apples leverandører. (Foto: Apple)

Apple har haft nok at se til med Face ID. Bloomberg har tidligere rapporteret, at der var problemer med præcisionen i Face ID. Den påstand er siden blevet manet i jorden af Apple, skriver Engadget. Men nu ser det ud til at lysne. Det rapporterer mediet 9to5Mac, der er kommet i besiddelse af en note fra anlytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

I noten fremgår det, at Apples leverandører nu kan følge med efterspørgslen på komponenter til Face ID. Ifølge Kuo betyder det også, at Apple ikke vil lave nogle ændringer i forhold til sensorerne. I hvert fald ikke i 2018.

Apple: iPhone X er ikke egnet til børn under 13 år

Dermed er det sandsynligt, at næste års iPhones med Face ID får samme version, som den kommende iPhone X. Apple brugte en lignende strategi i forhold til fingeraftrykslæseren Touch ID. Den fik sin debut på iPhone 5S i 2013. Først to år senere lancerede Apple en opdateret udgave af Touch ID med iPhone 6S og 6S Plus.

Ming-Chi Kuo har tidligere vurderet, at Apple stopper med at lancere nye iPhones med Touch ID i 2018. Den analyse holder Kuo fast i. Det skriver 9to5Mac. Det skyldes, at produktionen af komponenter til Face ID nu er stabil. Derfor leder Apple ikke efter en mulig erstatning for Face ID.

Apple forgylder Samsung med iPhone X-salg

Flere rygter peger på, at Apples iPad vil få en række af de sensorer, som man finder i iPhone X. Dermed kan 2018 også byde på et farvel til Touch ID på iPad.

Det er uvist om den mere stabile levering af komponenter spiller ind på ventetiden for iPhone X. Ifølge Apples hjemmeside er der i øjeblikket 5-6 ugers levering uanset farve eller lagerplads.

Mere til historien

Ansigtsgenkendelse er langt fra nyt. Microsoft har eksempelvis systemet Windows Hello, der understøtter ansigtsgenkendelse.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram