Analytiker: Produktionen af Face ID er nu stabil

0

RYGTE: Komponenterne til iPhone X’s ansigtsgenkendelse bliver nu leveret til tiden.

Det er efter sigende produktionen af punktprojektoren, som har drillet Apples leverandører. (Foto: Apple)

Apple har haft nok at se til med Face ID. Bloomberg har tidligere rapporteret, at der var problemer med præcisionen i Face ID. Den påstand er siden blevet manet i jorden af Apple, skriver Engadget. Men nu ser det ud til at lysne. Det rapporterer mediet 9to5Mac, der er kommet i besiddelse af en note fra anlytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

I noten fremgår det, at Apples leverandører nu kan følge med efterspørgslen på komponenter til Face ID. Ifølge Kuo betyder det også, at Apple ikke vil lave nogle ændringer i forhold til sensorerne. I hvert fald ikke i 2018.

Apple: iPhone X er ikke egnet til børn under 13 år

Dermed er det sandsynligt, at næste års iPhones med Face ID får samme version, som den kommende iPhone X. Apple brugte en lignende strategi i forhold til fingeraftrykslæseren Touch ID. Den fik sin debut på iPhone 5S i 2013. Først to år senere lancerede Apple en opdateret udgave af Touch ID med iPhone 6S og 6S Plus.

Ming-Chi Kuo har tidligere vurderet, at Apple stopper med at lancere nye iPhones med Touch ID i 2018. Den analyse holder Kuo fast i. Det skriver 9to5Mac. Det skyldes, at produktionen af komponenter til Face ID nu er stabil. Derfor leder Apple ikke efter en mulig erstatning for Face ID.

Apple forgylder Samsung med iPhone X-salg

Flere rygter peger på, at Apples iPad vil få en række af de sensorer, som man finder i iPhone X. Dermed kan 2018 også byde på et farvel til Touch ID på iPad.

Det er uvist om den mere stabile levering af komponenter spiller ind på ventetiden for iPhone X. Ifølge Apples hjemmeside er der i øjeblikket 5-6 ugers levering uanset farve eller lagerplads.

Mere til historien

Ansigtsgenkendelse er langt fra nyt. Microsoft har eksempelvis systemet Windows Hello, der understøtter ansigtsgenkendelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer