Apple kæmper med Face ID

RYGTE: iPhone X’s Face ID bliver måske ikke så godt, som Apple har lovet.

Det er angiveligt “punktprojektoren”, der volder de største udfordringer for produktionen af iPhone X. (Foto: Apple)

20 gange mere præcis end Touch ID. Sådan lød det, da Apple præsenterede iPhone X og dens nye ansigtsgenkendelse kaldet “Face ID”. Men en ny rapport fra Bloomberg sår tvivl om Apples påstand. Det skriver tech-mediet The Verge.

Apple har efter sigende sænket præcisionen på Face ID. Det skyldes tilsyneladende, at Apple oplever store mangler på nogle af de komponenter, som muliggør Face ID. Det skulle i særdeleshed være den såkaldte “punktprojektor” som Apple oplever stor mangel på.

Myndighederne er bekymrede over Face ID på iPhone X

Det er primært Sharp og LG, der står for produktionen af komponenten og de har haft store problemer. Ifølge Bloomberg så har det i perioder kun været omkring hver femte “punktprojektor”, som Apple har godkendt.

Det er meget mulig, at denne mangel på komponeneter får Apple til at acceptere komponenter, som ikke opfylder det oprindelige ønske. Nemlig, at Face ID skulle være omkring 20 gange så præcis som Touch ID. Alligevel er det meget sandsynligt, at Apple fortsat kan hævde, at Face ID er mere præcis end Touch ID. Hvor meget mindre præcis Face ID bliver er dog fortsat uvist.

Du kommer til at vente længe på iPhone X

Det er langt fra første gang, at rygter fortæller om problemer med produktionen af iPhone X. Tidligere kom det frem at op mod 50 millioner iPhone X’s vil blive forudbestilt. Det vil skabe et stort pres på produktionen af den kommende iPhone.

iPhone X kan forudbestilles fra Apple og andre forhandlere den 27. november. Levering starter den 3. november. Og hvis ikke man kan vente, så er der jo også iPhone 8 og 8 Plus.

Mere til historien

iPhone X bliver den dyreste iPhone i historien. Den starter ved 8.899 kroner. Den dyreste udgave koster mere end 10.000 kroner.

 

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram