iPhone X forsinkes måske – eller lanceres i begrænset omfang

0

RYGTE: Problemer med produktionen af iPhone X kan gøre, at lanceringen af telefonen enten forsinkes eller gør den bliver tilgængelig i begrænset omfang.

iPhone X
iPhone X (Foto: Apple)

Apples særlige jubilæums-model er uden tvivl den model, som der er sket mest med i nyere tid. Men det virker til, at produktionen ikke er helt på plads. I hvert fald ifølge budskabet, der er i investeringsselskabets Barron’s seneste analyse.

 – iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Analytiker Christopher Caso mener, at Apple først vil igangsætte masseproduktionen i midten af oktober måned. Dette vil altså blot være to til tre måneder før salgsstarten. Det skriver MacRumors.com.

Caso mener også, at Apple i ”højeste produktions hastighed” vil kunne fremstille omkring ti tusinde eksemplarer af iPhone X dagligt. Holder dette stik ventes det ikke, at Apple vil kunne imødekomme efterspørgslen. Derfor kan julesalget også blive ramt.

 – Ja, men iPhone er kun en lille smule større…

Så vil du være en af de første til at få en iPhone X, så skal du være hurtig når forsalget går i gang. Udbuddet kan nemlig risikere hurtigt at slippe op.

Analysefirmaet KGI Securities har også været ude med en vurdering af, at iPhone X vil blive svær at få fingre i.

Forsalget af iPhone X starter fredag den 27. oktober 2017, mens den skulle lande i butikkerne fredag den 3. november 2017.

 – iPhone X er dyr at producere

Apple har ikke kommenteret på disse rygter og spekulationer, så før de gør det er der ingen garanti for, at produktionen forsinkes eller sker i begrænset omfang.

Mere til historien

Men skal der opgraderes til iPhone 8 eller iPhone X, hvis du i forvejen har en iPhone? Se vores web-tv, hvor chefredaktør John G. Pedersen kommer med hans dom over de nye iPhone-modeller. Det skal siges, at denne dom er lavet umiddelbart efter præsentationen af de nye iPhones og altså inden de har været testet.

Video: Skal din gamle iPhone på museum? iPhone X eller iPhone 8?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer