iPhone X forsinkes måske – eller lanceres i begrænset omfang

RYGTE: Problemer med produktionen af iPhone X kan gøre, at lanceringen af telefonen enten forsinkes eller gør den bliver tilgængelig i begrænset omfang.

iPhone X

iPhone X (Foto: Apple)

Apples særlige jubilæums-model er uden tvivl den model, som der er sket mest med i nyere tid. Men det virker til, at produktionen ikke er helt på plads. I hvert fald ifølge budskabet, der er i investeringsselskabets Barron’s seneste analyse.

 – iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Analytiker Christopher Caso mener, at Apple først vil igangsætte masseproduktionen i midten af oktober måned. Dette vil altså blot være to til tre måneder før salgsstarten. Det skriver MacRumors.com.

Caso mener også, at Apple i ”højeste produktions hastighed” vil kunne fremstille omkring ti tusinde eksemplarer af iPhone X dagligt. Holder dette stik ventes det ikke, at Apple vil kunne imødekomme efterspørgslen. Derfor kan julesalget også blive ramt.

 – Ja, men iPhone er kun en lille smule større…

Så vil du være en af de første til at få en iPhone X, så skal du være hurtig når forsalget går i gang. Udbuddet kan nemlig risikere hurtigt at slippe op.

Analysefirmaet KGI Securities har også været ude med en vurdering af, at iPhone X vil blive svær at få fingre i.

Forsalget af iPhone X starter fredag den 27. oktober 2017, mens den skulle lande i butikkerne fredag den 3. november 2017.

 – iPhone X er dyr at producere

Apple har ikke kommenteret på disse rygter og spekulationer, så før de gør det er der ingen garanti for, at produktionen forsinkes eller sker i begrænset omfang.

Mere til historien

Men skal der opgraderes til iPhone 8 eller iPhone X, hvis du i forvejen har en iPhone? Se vores web-tv, hvor chefredaktør John G. Pedersen kommer med hans dom over de nye iPhone-modeller. Det skal siges, at denne dom er lavet umiddelbart efter præsentationen af de nye iPhones og altså inden de har været testet.

Video: Skal din gamle iPhone på museum? iPhone X eller iPhone 8?

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram