Oreo-beta rammer Nokia 8

2

HMD Global gør det muligt for Nokia-fans at teste Android 8.0.

Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)
Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)

Nokia 8 får Oreo. Det har vist et stykke tid. Men nu rykker den færdige udgave lidt nærmere. HMD Global, der står bag Nokia, har nemlig lanceret et beta-program. Dermed er det muligt for Nokia-ejere at testkøre den kommende Android-opdatering. Det skriver Android Central. HMD Global har tidligere lovet, at Nokia 8 får Oreo inden udgangen af oktober.

I øjeblikket er det kun Nokia 8-ejere, der kan teste beta-udgaven af Android 8.0 Oreo. På sigt vil ejere af Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 også få lov til testsmage den søde småkage. Det er usikkert om også HMD Globals nyeste Nokia-skud på stammen, Nokia 7, får mulighed for at teste Oreo.

Nokia 8 kommer i ny version med 6 GB RAM

HMD Global har ikke oplyst om Oreo-opdateringen indeholder ekstra features. Det er nemlig tilfældet med Oreo på Sonys Xperia XZ Premium. Den har eksempelvis fået opgraderet sin kamera-app, så den er blevet bedre til at fotografere bevægelser.

I anmeldelsen af Nokia 8 hed det: “Det jeg er allermest positiv omkring, er den, stort set, rene Android. Det spiller altså bare”. HMD Global har som nævnt ikke meldt noget ud om nye features i opdateringen. Derfor er det også meget sandsynligt, at telefonen bibeholder det “rene” Android.

Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

Oreo indeholder en række forbedringer sammenlignet med den forrige udgave af Android. Eksempelvis skulle Oreo-telefoner holde længere på en opladning. Google har nemlig begrænset aktiviteten blandt apps, der kører i baggrunden.

Nokia har tidligere været gode til at opgradere sikkerhedsniveauet på Nokia 8, så mon ikke den seneste sikkerhedsudgave fra oktober også er inkluderet i Oreo-betaen?

Hvis du har en Nokia 8 kan du tilmelde dig beta-programmet her. Hvis du har en anden Nokia-smartphone skal du vente lidt endnu, før du kan tilmelde dig.

Mere til historien

Nokia 8 har en vejledende salgspris på 4.299 kroner.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer