Oreo-beta rammer Nokia 8

HMD Global gør det muligt for Nokia-fans at teste Android 8.0.

Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)

Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)

Nokia 8 får Oreo. Det har vist et stykke tid. Men nu rykker den færdige udgave lidt nærmere. HMD Global, der står bag Nokia, har nemlig lanceret et beta-program. Dermed er det muligt for Nokia-ejere at testkøre den kommende Android-opdatering. Det skriver Android Central. HMD Global har tidligere lovet, at Nokia 8 får Oreo inden udgangen af oktober.

I øjeblikket er det kun Nokia 8-ejere, der kan teste beta-udgaven af Android 8.0 Oreo. På sigt vil ejere af Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 også få lov til testsmage den søde småkage. Det er usikkert om også HMD Globals nyeste Nokia-skud på stammen, Nokia 7, får mulighed for at teste Oreo.

Nokia 8 kommer i ny version med 6 GB RAM

HMD Global har ikke oplyst om Oreo-opdateringen indeholder ekstra features. Det er nemlig tilfældet med Oreo på Sonys Xperia XZ Premium. Den har eksempelvis fået opgraderet sin kamera-app, så den er blevet bedre til at fotografere bevægelser.

I anmeldelsen af Nokia 8 hed det: “Det jeg er allermest positiv omkring, er den, stort set, rene Android. Det spiller altså bare”. HMD Global har som nævnt ikke meldt noget ud om nye features i opdateringen. Derfor er det også meget sandsynligt, at telefonen bibeholder det “rene” Android.

Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide

Oreo indeholder en række forbedringer sammenlignet med den forrige udgave af Android. Eksempelvis skulle Oreo-telefoner holde længere på en opladning. Google har nemlig begrænset aktiviteten blandt apps, der kører i baggrunden.

Nokia har tidligere været gode til at opgradere sikkerhedsniveauet på Nokia 8, så mon ikke den seneste sikkerhedsudgave fra oktober også er inkluderet i Oreo-betaen?

Hvis du har en Nokia 8 kan du tilmelde dig beta-programmet her. Hvis du har en anden Nokia-smartphone skal du vente lidt endnu, før du kan tilmelde dig.

Mere til historien

Nokia 8 har en vejledende salgspris på 4.299 kroner.

 

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram