Nokia 8 får Android 8.0 Oreo i slutningen af oktober

0

Flagskibet Nokia 8 fra HMD Global skulle, ifølge en officiel talsperson, få Android 8.0 Oreo i denne måned. Øvrige modeller følger inden årsskiftet.

Nokia 8
Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global, som nu står bag Nokia-brandet, satser virkelig på opdaternger til Android-platformen. Og de har allerede vist sig, at være ret hurtige til sikkerhedsopdateringer.

Nokia har slået Google i hastighed på sikkerhedsopdatering

Nu meddeler HMD Global, at Android 8.0 Oreo allerede skulle lande på det nuværende flagskib, Nokia 8, i slutningen af oktober. Det skriver Pocketnow.com.

Så kom opdateringen til Nokia 8

Det er i hvert fald det, som firmaets General Manager for Australien, New Zealeand og Indonesien, Mark Trundle, oplyser.

Det er kun omkring 14 dage siden, at produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teasede for Android 8.0 Oreo opdateringen på Nokia 8 via Juho’s private Twitter-profil. Han skrev følgende: -”Vi er på den @nokiamobile @android #Oreo på #Nokia8. Vil blive frigivet når den er perfekt. Følg med!”.

Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

De øvrige Nokia-modeller, Nokia 3, 5 og 6, får Android 8.0 Oreo opdateringen inden årsskiftet. Indtil videre er det ikke præciseret yderligere hvornår. Det skriver GSMArena.com.

TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Nokia har også fornylig meddelt, at de udsender en ny variant af Nokia 8. Denne kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den oprindelige variant havde 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Mere til historien

Ligesom Nokia 8 lanceres i en ny version. Så kommer den re-lancerede Nokia 3310 også i en ny variant – nu med understøttelse af 3G-netværket.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer