Nokia 8 får Android 8.0 Oreo i slutningen af oktober

Flagskibet Nokia 8 fra HMD Global skulle, ifølge en officiel talsperson, få Android 8.0 Oreo i denne måned. Øvrige modeller følger inden årsskiftet.

Nokia 8

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global, som nu står bag Nokia-brandet, satser virkelig på opdaternger til Android-platformen. Og de har allerede vist sig, at være ret hurtige til sikkerhedsopdateringer.

- Nokia har slået Google i hastighed på sikkerhedsopdatering

Nu meddeler HMD Global, at Android 8.0 Oreo allerede skulle lande på det nuværende flagskib, Nokia 8, i slutningen af oktober. Det skriver Pocketnow.com.

- Så kom opdateringen til Nokia 8

Det er i hvert fald det, som firmaets General Manager for Australien, New Zealeand og Indonesien, Mark Trundle, oplyser.

Det er kun omkring 14 dage siden, at produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teasede for Android 8.0 Oreo opdateringen på Nokia 8 via Juho’s private Twitter-profil. Han skrev følgende: -”Vi er på den @nokiamobile @android #Oreo på #Nokia8. Vil blive frigivet når den er perfekt. Følg med!”.

- Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

De øvrige Nokia-modeller, Nokia 3, 5 og 6, får Android 8.0 Oreo opdateringen inden årsskiftet. Indtil videre er det ikke præciseret yderligere hvornår. Det skriver GSMArena.com.

- TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Nokia har også fornylig meddelt, at de udsender en ny variant af Nokia 8. Denne kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den oprindelige variant havde 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Mere til historien

Ligesom Nokia 8 lanceres i en ny version. Så kommer den re-lancerede Nokia 3310 også i en ny variant – nu med understøttelse af 3G-netværket.

Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram