Nokia 8 får Android 8.0 Oreo i slutningen af oktober

Flagskibet Nokia 8 fra HMD Global skulle, ifølge en officiel talsperson, få Android 8.0 Oreo i denne måned. Øvrige modeller følger inden årsskiftet.

Nokia 8

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global, som nu står bag Nokia-brandet, satser virkelig på opdaternger til Android-platformen. Og de har allerede vist sig, at være ret hurtige til sikkerhedsopdateringer.

- Nokia har slået Google i hastighed på sikkerhedsopdatering

Nu meddeler HMD Global, at Android 8.0 Oreo allerede skulle lande på det nuværende flagskib, Nokia 8, i slutningen af oktober. Det skriver Pocketnow.com.

- Så kom opdateringen til Nokia 8

Det er i hvert fald det, som firmaets General Manager for Australien, New Zealeand og Indonesien, Mark Trundle, oplyser.

Det er kun omkring 14 dage siden, at produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teasede for Android 8.0 Oreo opdateringen på Nokia 8 via Juho’s private Twitter-profil. Han skrev følgende: -”Vi er på den @nokiamobile @android #Oreo på #Nokia8. Vil blive frigivet når den er perfekt. Følg med!”.

- Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

De øvrige Nokia-modeller, Nokia 3, 5 og 6, får Android 8.0 Oreo opdateringen inden årsskiftet. Indtil videre er det ikke præciseret yderligere hvornår. Det skriver GSMArena.com.

- TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Nokia har også fornylig meddelt, at de udsender en ny variant af Nokia 8. Denne kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den oprindelige variant havde 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Mere til historien

Ligesom Nokia 8 lanceres i en ny version. Så kommer den re-lancerede Nokia 3310 også i en ny variant – nu med understøttelse af 3G-netværket.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram