Nokia 8 får Android 8.0 Oreo i slutningen af oktober

Flagskibet Nokia 8 fra HMD Global skulle, ifølge en officiel talsperson, få Android 8.0 Oreo i denne måned. Øvrige modeller følger inden årsskiftet.

Nokia 8

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global, som nu står bag Nokia-brandet, satser virkelig på opdaternger til Android-platformen. Og de har allerede vist sig, at være ret hurtige til sikkerhedsopdateringer.

Nokia har slået Google i hastighed på sikkerhedsopdatering

Nu meddeler HMD Global, at Android 8.0 Oreo allerede skulle lande på det nuværende flagskib, Nokia 8, i slutningen af oktober. Det skriver Pocketnow.com.

Så kom opdateringen til Nokia 8

Det er i hvert fald det, som firmaets General Manager for Australien, New Zealeand og Indonesien, Mark Trundle, oplyser.

Det er kun omkring 14 dage siden, at produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teasede for Android 8.0 Oreo opdateringen på Nokia 8 via Juho’s private Twitter-profil. Han skrev følgende: -”Vi er på den @nokiamobile @android #Oreo på #Nokia8. Vil blive frigivet når den er perfekt. Følg med!”.

Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

De øvrige Nokia-modeller, Nokia 3, 5 og 6, får Android 8.0 Oreo opdateringen inden årsskiftet. Indtil videre er det ikke præciseret yderligere hvornår. Det skriver GSMArena.com.

TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Nokia har også fornylig meddelt, at de udsender en ny variant af Nokia 8. Denne kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den oprindelige variant havde 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Mere til historien

Ligesom Nokia 8 lanceres i en ny version. Så kommer den re-lancerede Nokia 3310 også i en ny variant – nu med understøttelse af 3G-netværket.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram