Nokia har slået Google i hastighed på sikkerhedsopdatering

8

Den første Nokia-telefon er nu opdateret med Googles sikkerhedsopdateringen for september. Det er hurtigere end Google selv.

Nokia 5 sikkerhedsupdate sep 2017
Sikkerhedsopdatering for september 2017 er installeret på Nokia 5 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia har meldt ud, at deres nye Android-telefoner er ”Pure, Secure and Updated” og indtil videre holder det stik. De er endda kommet Google i forkøbet. Den seneste Google sikkerhedsopdatering for september er landet på Nokia 5 før Google har den ude til deres Nexus- og Pixel-telefoner.

 – WEB-TV: 3 ting du vil vide om Nokia og Android-telefon

I første omgang har vi på MereMobil.dk modtaget opdateringen på Nokia 5 og altså endnu ikke på Nokia 6 og Nokia 8. Det forlyder dog, at opdateringen stille og roligt er på vej til de andre enheder.

Eftersom Nokia altså er hurtigere med opdateringen end Google selv, ja så er Nokia 5 den første Android-telefon til at modtage september-måneds sikkerhedsopdatering.

Blot for at sammenligne med en af konkurrenterne, så har Huawei Mate 9 Pro kun aktuelt Android 7.0 Nougat og sikkerhedsniveau 5. april 2017 installeret. Mate 9 Pro er ellers en topmodel. Ved præsentationen lagde Huawei vægt på, at de prioriterede Mate 9 Pro med hensyn til opdateringer.

Hvornår sikkerhedsopdateringen præcist er klar på Nokia 3, Nokia 6 og Nokia 8 er uvist.

Fredag den 8. september er topmodellen Nokia 8 klar til salg på det danske marked. Tag et kig på vores store anmeldelse af Nokia 8 inden du køber.

Mere til historien

HMD Global, der står bag Nokia varemærket på telefoner, har tidligere oplyst, at de opdaterer alle de nuværende Android-modeller til Android 8.0 Oreo. Tidspunktet for hvornår denne opdatering er klar er dog endnu uvist.

Læs også:
Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide
Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer