Nokia har slået Google i hastighed på sikkerhedsopdatering

Den første Nokia-telefon er nu opdateret med Googles sikkerhedsopdateringen for september. Det er hurtigere end Google selv.

Nokia 5 sikkerhedsupdate sep 2017

Sikkerhedsopdatering for september 2017 er installeret på Nokia 5 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia har meldt ud, at deres nye Android-telefoner er ”Pure, Secure and Updated” og indtil videre holder det stik. De er endda kommet Google i forkøbet. Den seneste Google sikkerhedsopdatering for september er landet på Nokia 5 før Google har den ude til deres Nexus- og Pixel-telefoner.

 – WEB-TV: 3 ting du vil vide om Nokia og Android-telefon

I første omgang har vi på MereMobil.dk modtaget opdateringen på Nokia 5 og altså endnu ikke på Nokia 6 og Nokia 8. Det forlyder dog, at opdateringen stille og roligt er på vej til de andre enheder.

Eftersom Nokia altså er hurtigere med opdateringen end Google selv, ja så er Nokia 5 den første Android-telefon til at modtage september-måneds sikkerhedsopdatering.

Blot for at sammenligne med en af konkurrenterne, så har Huawei Mate 9 Pro kun aktuelt Android 7.0 Nougat og sikkerhedsniveau 5. april 2017 installeret. Mate 9 Pro er ellers en topmodel. Ved præsentationen lagde Huawei vægt på, at de prioriterede Mate 9 Pro med hensyn til opdateringer.

Hvornår sikkerhedsopdateringen præcist er klar på Nokia 3, Nokia 6 og Nokia 8 er uvist.

Fredag den 8. september er topmodellen Nokia 8 klar til salg på det danske marked. Tag et kig på vores store anmeldelse af Nokia 8 inden du køber.

Mere til historien

HMD Global, der står bag Nokia varemærket på telefoner, har tidligere oplyst, at de opdaterer alle de nuværende Android-modeller til Android 8.0 Oreo. Tidspunktet for hvornår denne opdatering er klar er dog endnu uvist.

Læs også:
Android 8.0 Oreo er officiel – dette skal du vide
Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram