Nokia har slået Google i hastighed på sikkerhedsopdatering

Den første Nokia-telefon er nu opdateret med Googles sikkerhedsopdateringen for september. Det er hurtigere end Google selv.

Nokia 5 sikkerhedsupdate sep 2017

Sikkerhedsopdatering for september 2017 er installeret på Nokia 5 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia har meldt ud, at deres nye Android-telefoner er ”Pure, Secure and Updated” og indtil videre holder det stik. De er endda kommet Google i forkøbet. Den seneste Google sikkerhedsopdatering for september er landet på Nokia 5 før Google har den ude til deres Nexus- og Pixel-telefoner.

 - WEB-TV: 3 ting du vil vide om Nokia og Android-telefon

I første omgang har vi på MereMobil.dk modtaget opdateringen på Nokia 5 og altså endnu ikke på Nokia 6 og Nokia 8. Det forlyder dog, at opdateringen stille og roligt er på vej til de andre enheder.

Eftersom Nokia altså er hurtigere med opdateringen end Google selv, ja så er Nokia 5 den første Android-telefon til at modtage september-måneds sikkerhedsopdatering.

Blot for at sammenligne med en af konkurrenterne, så har Huawei Mate 9 Pro kun aktuelt Android 7.0 Nougat og sikkerhedsniveau 5. april 2017 installeret. Mate 9 Pro er ellers en topmodel. Ved præsentationen lagde Huawei vægt på, at de prioriterede Mate 9 Pro med hensyn til opdateringer.

Hvornår sikkerhedsopdateringen præcist er klar på Nokia 3, Nokia 6 og Nokia 8 er uvist.

Fredag den 8. september er topmodellen Nokia 8 klar til salg på det danske marked. Tag et kig på vores store anmeldelse af Nokia 8 inden du køber.

Mere til historien

HMD Global, der står bag Nokia varemærket på telefoner, har tidligere oplyst, at de opdaterer alle de nuværende Android-modeller til Android 8.0 Oreo. Tidspunktet for hvornår denne opdatering er klar er dog endnu uvist.

Læs også:
- Android 8.0 Oreo er officiel - dette skal du vide
- Disse telefoner tror vi får Android 8.0 Oreo

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram