Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

Inden længe er Android 8.0 Oreo klar til Nokia 8. Produktchefen hos HMD Global teaser for opdateringen.

Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)
Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)

Google udsendte Android 8.0 Oreo opdateringen for en måneds tid siden, men det er begrænset hvor mange enheder, som endnu har modtaget opdateringen.

Markedsandelene var usynlige på den seneste opgørelse, der er udsendt fra Google over udbredelsen af de forskellige Android-versioner.

Men nu virker det til, at Nokia måske er klar som nogle af de første med opdateringen. Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, har netop teaset for Android 8.0 Oreo opdateringen på Nokia 8 via Juho’s private Twitter-profil. Han skriver følgende: -”Vi er på den @nokiamobile @android #Oreo på #Nokia8. Vil blive frigivet når den er perfekt. Følg med!”. Det skriver GSMArena.com.

 - TEST: Nokia 8 - en værdig konkurrent til de store spillere

We are on it @nokiamobile . @Android #Oreo maturing nicely on #Nokia8 , will release when perfect. Stay tuned! pic.twitter.com/wPxEGA4rJn

— Juho Sarvikas (@sarvikas) September 16, 2017

Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)
Produktchef i HMD Global, Juho Sarvikas, teaser for Android 8.0 Oreo på Nokia 8 (Foto: Juho Sarvikas)

Ifølge de billeder, som Juho Sarvikas har lagt op er der tale om en stor opdatering på 1,3 GB (betaudgave). Så kunne virke til, at det ikke er en officiel udrulning i første omgang, men en betaversion Nokia 8-ejere kan installere hvis de har lyst.

HMD Global har også tidligere meldt ud, at de vil opdatere alle de Nokia-telefoner, der er lanceret på nuværende tidspunkt. Det vil foruden Nokia 8 sige Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6. Det er dog uvist hvornår.

 - Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Mere til historien

Da Google frigav Android 8.0 Oreo til offentligheden kom vi med vores bud på, hvilke modeller der vil blive opdateret til Android 8.0 Oreo.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram