Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Telefonerne er endnu ikke kommet i handlen, men allerede nu bekræfter HMD Global, at Nokia 3, 5 og 6 alle vil blive opdateret til Android O.

Nokia 6 (Foto: Nokia)

Nokia 6 (Foto: Nokia)

I februar oplyste HMD Global, der har licensrettighederne til Nokia varemærket, at salgsstarten for Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 ville være i løbet af første halvår af 2017. Skal dette holde stik, ja så skal det altså være inden længe en salgsstart meldes ud.

Rygterne forlyder, at Nokia skulle være på vej til butikkerne med deres første Android-telefoner.

Nokias Android-telefoner på vej mod butikkerne

Men selvom telefonerne endnu ikke er kommet på markedet, så lover HMD Global nu, at Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 alle vil blive opdateret til Android O. Det skriver GSMArena.com.

HMD Global har tidligere meldt ud, at de tager Android-opdateringerne alvorligt. Og da de kører ”ren” Android er der måske håb forude med hyppigere og hurtigere opdateringer end tilfældet er på de fleste Android-telefoner.

Nokia 9 – lækkede oplysninger om kommende topmodel

Præcis hvornår den endelige version af Android O er klar fra Googles udviklere er endnu uvist. Det ventes dog, at den frigives i løbet af tredje kvartal.

Mere til historien

Nokia har netop haft salgsstart på den relancerede Nokia 3310. En telefon til en vejledende pris på 499 kroner uden abonnement. 3310 har dog ikke fået nogen varm modtagelse blandt anmeldere – dog ser mobilkøberne ud til at være glade for den.

Læs også:
Nokia 3310 var tidens bedste telefon – sådan husker vi den

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram