Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Telefonerne er endnu ikke kommet i handlen, men allerede nu bekræfter HMD Global, at Nokia 3, 5 og 6 alle vil blive opdateret til Android O.

Nokia 6 (Foto: Nokia)

Nokia 6 (Foto: Nokia)

I februar oplyste HMD Global, der har licensrettighederne til Nokia varemærket, at salgsstarten for Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 ville være i løbet af første halvår af 2017. Skal dette holde stik, ja så skal det altså være inden længe en salgsstart meldes ud.

Rygterne forlyder, at Nokia skulle være på vej til butikkerne med deres første Android-telefoner.

- Nokias Android-telefoner på vej mod butikkerne

Men selvom telefonerne endnu ikke er kommet på markedet, så lover HMD Global nu, at Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 alle vil blive opdateret til Android O. Det skriver GSMArena.com.

HMD Global har tidligere meldt ud, at de tager Android-opdateringerne alvorligt. Og da de kører ”ren” Android er der måske håb forude med hyppigere og hurtigere opdateringer end tilfældet er på de fleste Android-telefoner.

- Nokia 9 – lækkede oplysninger om kommende topmodel

Præcis hvornår den endelige version af Android O er klar fra Googles udviklere er endnu uvist. Det ventes dog, at den frigives i løbet af tredje kvartal.

Mere til historien

Nokia har netop haft salgsstart på den relancerede Nokia 3310. En telefon til en vejledende pris på 499 kroner uden abonnement. 3310 har dog ikke fået nogen varm modtagelse blandt anmeldere – dog ser mobilkøberne ud til at være glade for den.

Læs også:
-
Nokia 3310 var tidens bedste telefon – sådan husker vi den

Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Du kan hente iOS 17 i næste uge

Apple er klar med den næste store opdatering til iPhone og iPad i næste uge, hvor de frigiver iOS 17 og iPadOS 17 til alle.

(mere…)
WatchOS 10 på vej med widgets

SE EKSEMPLER: I næste uge er Apple klar med den store opdatering til watchOS 10, der bringer widgets til Apple Watch.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram