Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

0

Telefonerne er endnu ikke kommet i handlen, men allerede nu bekræfter HMD Global, at Nokia 3, 5 og 6 alle vil blive opdateret til Android O.

Nokia 6 (Foto: Nokia)
Nokia 6 (Foto: Nokia)

I februar oplyste HMD Global, der har licensrettighederne til Nokia varemærket, at salgsstarten for Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 ville være i løbet af første halvår af 2017. Skal dette holde stik, ja så skal det altså være inden længe en salgsstart meldes ud.

Rygterne forlyder, at Nokia skulle være på vej til butikkerne med deres første Android-telefoner.

Nokias Android-telefoner på vej mod butikkerne

Men selvom telefonerne endnu ikke er kommet på markedet, så lover HMD Global nu, at Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 alle vil blive opdateret til Android O. Det skriver GSMArena.com.

HMD Global har tidligere meldt ud, at de tager Android-opdateringerne alvorligt. Og da de kører ”ren” Android er der måske håb forude med hyppigere og hurtigere opdateringer end tilfældet er på de fleste Android-telefoner.

Nokia 9 – lækkede oplysninger om kommende topmodel

Præcis hvornår den endelige version af Android O er klar fra Googles udviklere er endnu uvist. Det ventes dog, at den frigives i løbet af tredje kvartal.

Mere til historien

Nokia har netop haft salgsstart på den relancerede Nokia 3310. En telefon til en vejledende pris på 499 kroner uden abonnement. 3310 har dog ikke fået nogen varm modtagelse blandt anmeldere – dog ser mobilkøberne ud til at være glade for den.

Læs også:
Nokia 3310 var tidens bedste telefon – sådan husker vi den

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer