Nokias Android-telefoner på vej mod butikkerne

0

Ved Mobile World Congress 2017 lancerede Nokia deres kommende Android-telefoner, Nokia 3, 5 og 6. Disse er nu på vej til salg.

Nokia 6 (Foto: Nokia)
Nokia 6 (Foto: Nokia)

Nokia Mobile har på et tweet bekræftet, at deres Android-telefoner Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 er på vej.

Nokia 3, 5, 6 og de andre nyheder

Offentliggørelsen foregik under Mobile World Congress 2017 tilbage i slutningen af februar 2017, og nu er der de langt om længe klar til en lancering på verdensplan. Det sker i juni.

Ifølge tweetet, så oplyser Nokia Mobile at telefonerne vil lande på markedet i slutningen af juni. Det skriver Cnet.com.

HMD Global meldte også ud ved offentliggørelsen, at telefonerne ville komme i handlen i løbet af andet kvartal 2017. Siden da har de dog været ret så stille. Men dette tweet gør nu, at vi altså formentlig kan forvente en lancering i slutningen af juni.

3 ting du vil vide om Nokia og Android

Stadig rygter om flagskib

Nokia 6 blev lanceret på det kinesiske marked i januar og opnåede hurtigt stor succes.

Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret

Et flagskib med Nokia-logoet er endnu ikke offentliggjort. Men rygterne svirrer om, at noget er på vej.

 – Nokia 9 – lækkede oplysninger om kommende topmodel

Allerede nu kan du købe den relancerede Nokia 3310, som lander i handlen herhjemme i dag (31. maj 2017). Den kommer dog ikke med Android som styresystem.

I dag kan du købe den nye Nokia 3310 i Danmark

Der er endnu ikke nogen officiel udmelding omkring det danske marked og salgsstarten på Android telefonerne, men MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Mobilkøberne overvejer at købe en Nokia smartphone, selvom den ikke er på markedet. Sådan lød resultatet af en undersøgelse, der blev foretaget i 2016 i forbindelse med det kom frem, at Nokia var på vej tilbage på mobilmarkedet. Læs mere om undersøgelsen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer