I dag kan du købe den nye Nokia 3310 i Danmark

I dag er der dansk salgsstart af den nye Nokia 3310, som nu kan købes i landets butikker.

Nokia 3310 (Foto: Nokia)

Nokia 3310 (Foto: Nokia)

Nokia 3310 anno 2017 blev offentliggjort tilbage i slutningen af februar ved Mobile World Congress. Og det var uden tvivl den lancering, som fik mest opmærksomhed.

- Nokia 3310 (2017) vs. Nokia 3310 (2000)

Siden da har mange ventet på, at telefonen landede i handlen. Sikkert var det nemlig, at salgsstarten ville være i første halvdel af 2017. Og den relancerede Nokia 3310 når også handlen, så danskerne eksempelvis kan have den med til sommerens festivaler og lignende.

Nokia 3310 er nemlig klar til salg i landets telebutikker i dag (31. maj 2017).

Telefonen landede i handlen allerede i sidste uge i nogle lande – og her har anmelderne ikke taget godt imod den. Salgstallene skulle dog eftersigende se ganske fornuftige ud.

- Ny Nokia 3310 får kold modtagelse

Nokia 3310 - 2017-udgaven (Foto: Nokia)

Nokia 3310 - 2017-udgaven (Foto: Nokia)

Nokia 3310 er ikke en smartphone. Derimod får du en langsom 2G-internetforbindelse. Det betyder, at det er muligt at surfe på nettet via Opera-browseren. Men kun hvis det er vigtigt for det går langsomt. Du får 2,4 tommer farveskærm. Det der for alvor gør Nokia 3310 interessant er dog den lange batteritid, som der loves.

 - Nokia 3310 var tidens bedste telefon – sådan husker vi den

Så er du i målgruppen for Nokia 3310, er det fordi du ønsker en telefon, som primært skal bruges til at sende SMS-beskeder og ringe.

Hvem vil købe Nokia 3310?

- Nokia 3310 snart klar i Danmark – pris og tilgængelighed

Telefonen kommer på det skandinaviske marked i nye spraglede farver Warm Red og Yellow. Derudover har de begge en black finish. Det vil også være muligt, at købe Nokia 3310 i Grey og den klassiske Dark Blue.

Men prisen er også rigtig interessant. Den vejledende pris er nemlig kun 499 kroner uden abonnement. Og allerede nu er prisen nogle steder lavere. Du kan se de dagsaktuelle priser på Sponseret link Pricerunner.dk.

Mere til historien

Under Mobile World Congress offentliggjorde HMD Global også flere andre modeller, som inden længe vil finde vej til det danske marked. Det drejer sig om Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6. Du kan læse om disse her.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Google Pixel-telefonerne er nu klar til danskerne

Google har netop nu startet salget af de nye Pixel-telefoner, som denne gang er kommet til salg i Danmark.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram