Ny Nokia 3310 får kold modtagelse

HMD Global har lanceret retro-telefonen Nokia 3310 i de første lande og Danmark følger i denne uge. Men 3310'eren får en kold modtagelse.

Nokia 3310 (2017 udgave)

Nokia 3310 (2017 udgave)

HMD Global annoncerede til Mobile World Congress 2017, at de i første halvår af 2017 ville relancere den ikoniske Nokia 3310 anno 2017. Det blev da også den lancering, som flest talte om efter verdens største mobilkonference i februar.

 - Nokia 3310 - en klassiker genfødes i 2017

Men hypen er vildere end telefonen kan leve op til. I hvert fald hvis man skal tro de første anmeldelser fra forskellige medier verden over.

Ja - vi køber gerne Nokia 3310, lød det fra læserne af MereMobil.dk tilbage i marts. Også YouSee var positive, og betegnede 3310 som must-have i butikkerne.

 - Læserne: Vi vil gerne købe Nokia 3310

Nokia 3310 er ikke en smartphone eller end en 3G-telefon. Og prisen er altså også i den meget billige ende. Derfor kan man godt undre sig over, at der blandt andet klages over den manglende understøttelse af 3G. Ligesom kameraet også får høvl. Derimod får batteriet ros.

Mark Walton fra Ars Technica skriver blandt andet, at uanset hvor meget du tror du gerne vil have den, så vil du ikke have den. Mark Walton er også kritisk overfor mobilspillet Snake, der i en ny version også er en del af Nokia 3310 (2017).

 - Snake - gør også comeback med Nokia

Trods de kritiske anmeldelser rundt i verden, så er salget indtil videre rigtig godt af Nokia 3310 (2017), og flere af de første lande melder allerede udsolgt.

Den nye Nokia 3310 kommer til salg herhjemme onsdag den 31. maj og koster 499 kroner uden abonnement.

 - Nokia 3310 snart klar i Danmark - pris og tilgængelighed

Mere til historien

En telefon, som Nokia 3310 (2017), er på ingen måde helt fantastisk, men mange i Danmark har eksempelvis tænkt den som en telefon, der var oplagt at have som telefon til sommerens mange festivaler og lignende. Hvor det vigtigste måske er, at den kan ringe og holde strøm længe.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram