Ny Nokia 3310 får kold modtagelse

HMD Global har lanceret retro-telefonen Nokia 3310 i de første lande og Danmark følger i denne uge. Men 3310’eren får en kold modtagelse.

Nokia 3310 (2017 udgave)

Nokia 3310 (2017 udgave)

HMD Global annoncerede til Mobile World Congress 2017, at de i første halvår af 2017 ville relancere den ikoniske Nokia 3310 anno 2017. Det blev da også den lancering, som flest talte om efter verdens største mobilkonference i februar.

 – Nokia 3310 – en klassiker genfødes i 2017

Men hypen er vildere end telefonen kan leve op til. I hvert fald hvis man skal tro de første anmeldelser fra forskellige medier verden over.

Ja – vi køber gerne Nokia 3310, lød det fra læserne af MereMobil.dk tilbage i marts. Også YouSee var positive, og betegnede 3310 som must-have i butikkerne.

 – Læserne: Vi vil gerne købe Nokia 3310

Nokia 3310 er ikke en smartphone eller end en 3G-telefon. Og prisen er altså også i den meget billige ende. Derfor kan man godt undre sig over, at der blandt andet klages over den manglende understøttelse af 3G. Ligesom kameraet også får høvl. Derimod får batteriet ros.

Mark Walton fra Ars Technica skriver blandt andet, at uanset hvor meget du tror du gerne vil have den, så vil du ikke have den. Mark Walton er også kritisk overfor mobilspillet Snake, der i en ny version også er en del af Nokia 3310 (2017).

 – Snake – gør også comeback med Nokia

Trods de kritiske anmeldelser rundt i verden, så er salget indtil videre rigtig godt af Nokia 3310 (2017), og flere af de første lande melder allerede udsolgt.

Den nye Nokia 3310 kommer til salg herhjemme onsdag den 31. maj og koster 499 kroner uden abonnement.

 – Nokia 3310 snart klar i Danmark – pris og tilgængelighed

Mere til historien

En telefon, som Nokia 3310 (2017), er på ingen måde helt fantastisk, men mange i Danmark har eksempelvis tænkt den som en telefon, der var oplagt at have som telefon til sommerens mange festivaler og lignende. Hvor det vigtigste måske er, at den kan ringe og holde strøm længe.

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
HMD klar med den første smartphone-kollektion

HMD, du ved dem med "Nokia", er klar med deres første egen kollektion. Læs om den her.

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram