Snake – gør også comeback med Nokia

Det populære mobilspil Snake, som alle Nokia-fans kender, gør comeback.

Nokias populære mobilspil Snake gør comeback på Facebook Messenger i 2017

Nokias populære mobilspil Snake gør comeback på Facebook Messenger i 2017

Mobilspillet Snake blev ”opfundet” tilbage i 1997 og blev en kæmpe succes på Nokia-telefoner.

’Snake’ fra 1997 kommer i en ny udgave. Det var den finske programmør, Taneli Armanto, som udviklede Snake. Taneli Armanto blev på ingen måde rig af den ellers store succes, som Snake-spillet var.

Spillet kom ud på mere end 400 millioner Nokia-telefoner igennem årene på verdensplan. På Nokia 3310 var det faktisk “Snake II”.

Nokia 3310 – her er 2017-udgaven

I 2015 blev der så forsøgt på en ny version af det klassiske spil. Denne version blev kaldet ”Snake Rewind” og her var Taneli Armanto også med under udviklingen. ”Snake Rewind” blev dog aldrig den helt store succes.

Gennem årene har flere andre udviklere også forsøgt sig med ”Snake-lignende” spil. Eksempelvis ”Classic Snake – Nokia 97 Old” til Android-telefoner og iPhone-spillet ”Snake ’97: Retro telefon klassiker”.

Men nu forsøges endnu engang med en ny Snake-version. Denne bliver tilgængelig på Facebook Messenger. Du kan spille Snake i grupper med dine venner.

Spillet hedder Snake for Messenger og er altså en del af Facebooks Instant Games platform.

– “Snake spillet var det mest populære spil i Nokia’s historie og det så dagens lys i 1997. Frem til i dag er Snake-spillet forblevet populært. Ikke kun fordi det bærer en stærk følelse af nostalgi, men det var også det første mobilspil for mange forbrugere. Muligheden for at indgå samarbejde med Facebook er en utrolig mulig. Vi håber det nye format vil forene folk rundt i verden og bringe en masse glæde til spillere – som Snake-spillet også gjorde i sin originale version,” sådan lyder det fra Pekka Rantala, Chief Marketing Officer of HMD Global, i en pressemeddelelse.

Den nye Nokia 3310 kommer også med en ny version af Snake pre-installeret.

Her er Nokia 6 – den kommer nu globalt

Mere til historien

Armanto er manden, som udviklede Snake-spillet, men opfandt ikke spillets koncept. Tilbage i 1976 kom det sort/hvide arkadespil ”Blockade” fra Sega, der anses for at være det første spil af den type, som Snake altså tilhører.

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram