Nokia 6 lanceres globalt

9

Nokia 6, der allerede på nogle markeder er eftertragtet, lanceres nu globalt. Læs om Nokia 6 her.

Nokia 6 (Foto: HMD Global)
Nokia 6 (Foto: HMD Global)

Nokia er klar til en ny æra. De kickstarter denne til Mobile World Congress 2017, hvor de har hele tre nye Android-telefoner i ærmet, samt en re-lancering af den klassiske og meget populære Nokia 3310.

Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret

Nokia-telefoner kommer nu fra det finske firma HMD Global. Tidligere har Nokia 6 været målrettet det kinesiske marked, hvor den blev tilgængelig allerede i begyndelsen af 2017. I slutningen af januar kunne vi oplyse, at telefonen nu også var tilgængelig uden for Kina – dog som parallel importeret enhed.

Nu er telefonen klar til en global lancering. Telefonen kommer i fire forskellige farver Matte Black, Silver, Tempered Blue og Copper. Det er endnu ikke oplyst, hvornår telefonen kommer i butikkerne på det danske marked.

Nokia 6 (Foto: HMD Global)
Nokia 6 (Foto: HMD Global)

Nokia 6 specifikationer

 • Skærm: 5,5 tommer (1080 x 1920 pixels)
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 430 processor
 • RAM: 4 GB
 • Hukommelse: 64 GB
 • MicroSD: Op til 128 GB
 • Frontkamera: 8 megapixels
 • Kamera: 16 megapixels
 • Dual SIM: Ja
 • Mål: 154 x 75,8 x 7,85 mm
 • Batteri: 3.000 mAh
 • Styresystem: Android 7.0 Nougat
Nokia 6 (Foto: HMD Global)
Nokia 6 (Foto: HMD Global)

Prisen er indtil videre meldt ud til, at være 229 Euro. En dansk pris er endnu ikke oplyst.

 – Nokia 6 blev udsolgt på ét minut

Nokia 6 Arte Black Limited Edition

Foruden den almindelige Nokia 6 så lanceres den også i en speciel version. Navnet er Nokia 6 Arte Black Limited Edition. Den kommer med 64 GB intern hukommelse og 4 GB RAM – præcis som den almindelige Nokia 6, men den kommer i en sort glans farve. Startprisen på denne variant bliver 299 Euro.

Nokia 6 bliver tilgængelig i løbet af andet kvartal 2017, men en nærmere dato for salgsstarten er endnu ikke oplyst.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der bliver oplyst pris og tilgængelighed på det danske marked.

Mere til historien

Interessen for Nokia 6 har været rigtig stor på det kinesiske marked, hvor der på få timer var mere end 250.000 interesserede i telefonen. Og inden salgsstarten nåede dette tal op på mere end 1 million personer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer