Nokia: Interessen for Nokia 6 er stor

Nokia Connecting People. Sådan var sloganet engang, men interessen for Nokia er stadig stor. Nokia 6 har allerede noteret for 250.000 interesserede købere.

Nokia 6 (Foto: HMD Global)

Nokia 6 (Foto: HMD Global)

Nokia har præsenteret den nyeste telefon, Nokia 6, i næsten stilhed. Telefonen lanceres kun på det kinesiske marked, i hvert fald i første omgang.

 - Nokia 6 - den første Nokia fra HMD er introduceret

Selvom Nokia er finsk, så har den succes firmaet tidligere havde sat dybe spor. Interessen er nemlig fortsat stor rundt i verden, heriblandt Kina.

Hjemmesiden JD.com har kunne registrere mere end 250.000 interesserede købere af Nokia 6 på få timer. Det er ikke muligt, at registrere sig hele døgnet, men kun en del af tiden. Selve salget begynder den 19. januar 2016. Det skriver GSMArena.com.

Nokia 6 er ikke en topmodel, men en telefon for ”masserne”. Prisen er på 245 dollar, hvilket svarer til omkring 1.700 danske kroner - uden moms, told, fortjeneste og afgifter.

 - Nokia lover flere annonceringer den 26. februar

Til vores marked så forventes det, at vi også i Danmark får en ny Nokia-telefon i nær fremtid. Nokia har allerede nu afsløret at de søndag den 26. februar vil komme med nye annonceringer.

Den kommende topmodel fra Nokia rygtes at få navnet Nokia E1. Tror du, at Nokia igen kan blive et succesfuldt brand?

Mere til historien

På MereMobil.dk har den seneste uge oplevet stor opmærksomhed fra andre medier omkring Nokia. Således har John G., vores chefredaktør, deltaget i hele tre radiointerviews om netop Nokia og Nokia 6.

Læs også:
- Køberne har ventet på Nokia
- Tak for alt, Nokia!

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram