Køberne har ventet på Nokia

Mobilkøberne overvejer at købe en Nokia smartphone, selvom den ikke er på markedet.

(Foto: Nokia)

Nokia er et brand mange mobilkøbere venter på (Foto: Nokia)

I forbindelse med nyheden om, at Nokia-branded smartphones og tablets vender tilbage til mobilmarkedet offentliggjorde Nokia Corporation en bid af en undersøgelse, som i forhold til mulighederne på markedet, er ret interessant.

Når mobilkøberne står over for et mobilvalg, er Nokia smartphones blandt de top fem mest overvejede brands, og telefonerne er ikke engang tilgængelige endnu, lyder det fra Nokias undersøgelse.

I 2008 var Nokia et af de mest værdifulde varemærker i verden, og lå på en niendeplads hos Brandirectory, men i 2012 var varemærket nede på 192. plads. I 2013 var det sidste gang, vi så Nokia på top 500-listen. Her lå varemærket plads 388.

Nokia lever altså mere i vores hjerter, end på brandlisterne.

Nu er det så spændende at se, om køberne for alvor vil købe en telefon, der står Nokia på, når de nye produkter kommer i forretningerne. Hvornår det sker, er endnu ikke oplyst.

Så mangler vi bare en omskrivning af det gamle slogan: ”Connecting People (again)”.

- Nu kommer Nokia tilbage – denne gang med Android

Mere til historien

De kommende Nokia produkter vil være baseret på Android-platformen, men der er endnu ikke nogle meldinger om, hvorvidt Google Services vil være inkluderet.

Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram