Køberne har ventet på Nokia

Mobilkøberne overvejer at købe en Nokia smartphone, selvom den ikke er på markedet.

(Foto: Nokia)

Nokia er et brand mange mobilkøbere venter på (Foto: Nokia)

I forbindelse med nyheden om, at Nokia-branded smartphones og tablets vender tilbage til mobilmarkedet offentliggjorde Nokia Corporation en bid af en undersøgelse, som i forhold til mulighederne på markedet, er ret interessant.

Når mobilkøberne står over for et mobilvalg, er Nokia smartphones blandt de top fem mest overvejede brands, og telefonerne er ikke engang tilgængelige endnu, lyder det fra Nokias undersøgelse.

I 2008 var Nokia et af de mest værdifulde varemærker i verden, og lå på en niendeplads hos Brandirectory, men i 2012 var varemærket nede på 192. plads. I 2013 var det sidste gang, vi så Nokia på top 500-listen. Her lå varemærket plads 388.

Nokia lever altså mere i vores hjerter, end på brandlisterne.

Nu er det så spændende at se, om køberne for alvor vil købe en telefon, der står Nokia på, når de nye produkter kommer i forretningerne. Hvornår det sker, er endnu ikke oplyst.

Så mangler vi bare en omskrivning af det gamle slogan: ”Connecting People (again)”.

- Nu kommer Nokia tilbage – denne gang med Android

Mere til historien

De kommende Nokia produkter vil være baseret på Android-platformen, men der er endnu ikke nogle meldinger om, hvorvidt Google Services vil være inkluderet.

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram