Nokia lover flere annonceringer den 26. februar

0

Nokia har lanceret den første smartphone i år, men kun til Kina. Til februar, dagens før MWC, er der flere nyheder i vente.

Lidt i stilhed, og helt ud af den blå luft, så Nokia 6 dagens lys. Den første Android-telefon fra den nye konstellation bag Nokia-branded. Men der er mere i vente fra Nokia.

Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret

Nokia 6 er ”kun” en mellemklasse-telefon, og derfor udfordrer den heller ikke konkurrenternes topmodeller. Men flere lanceringer er på vej og måske der gemmer sig en topmodel blandt disse.

– ”Get ready! The Nokia 6 is coming to China! More announcements to follow on February 26th… Save the date!,” sådan skriver Nokia på deres Facebook-side.

Det ventes, at Nokia vil lancere 6-7 telefoner i år. Og Nokia E1 virker til at være tættest på, at være klar til salg. Det skriver GSMArena.com.

Nokia P de seneste rygter – kommende topmodel?

Søndag den 26. februar er dagen op til Mobile World Congress. Dermed kunne det tyde på, at Nokia er ”tilbage” i Barcelona når verdens største mobilkonference afholdes. Dette er dog ikke bekræftet. Nokia har endnu ikke meldt ud, hvor lanceringerne præcist vil finde sted.

Det var ikke en stor overraskelse, da Nokia i oktober meldte ud, at deres direktør Rajeey Suri afholder en keynote til MWC 2017.

Du kan herunder se videoen, som Nokia har offentliggjort på deres Facebook-side sammen med nyheden omkring de kommende lanceringer.

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2017 og vil holde dig opdateret på nyhederne fra Nokia.

Mere til historien

Samsung har også haft tradition for, at lancere deres Galaxy S-topmodel til en event dagen før den officielle åbning af Mobile World Congress. Generelt har de fleste producenter afholdt events i weekenden op til verdens største mobilkonference.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer