Nokia lover flere annonceringer den 26. februar

Nokia har lanceret den første smartphone i år, men kun til Kina. Til februar, dagens før MWC, er der flere nyheder i vente.

Lidt i stilhed, og helt ud af den blå luft, så Nokia 6 dagens lys. Den første Android-telefon fra den nye konstellation bag Nokia-branded. Men der er mere i vente fra Nokia.

- Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret

Nokia 6 er ”kun” en mellemklasse-telefon, og derfor udfordrer den heller ikke konkurrenternes topmodeller. Men flere lanceringer er på vej og måske der gemmer sig en topmodel blandt disse.

- ”Get ready! The Nokia 6 is coming to China! More announcements to follow on February 26th… Save the date!,” sådan skriver Nokia på deres Facebook-side.

Det ventes, at Nokia vil lancere 6-7 telefoner i år. Og Nokia E1 virker til at være tættest på, at være klar til salg. Det skriver GSMArena.com.

- Nokia P de seneste rygter – kommende topmodel?

Søndag den 26. februar er dagen op til Mobile World Congress. Dermed kunne det tyde på, at Nokia er ”tilbage” i Barcelona når verdens største mobilkonference afholdes. Dette er dog ikke bekræftet. Nokia har endnu ikke meldt ud, hvor lanceringerne præcist vil finde sted.

Det var ikke en stor overraskelse, da Nokia i oktober meldte ud, at deres direktør Rajeey Suri afholder en keynote til MWC 2017.

Du kan herunder se videoen, som Nokia har offentliggjort på deres Facebook-side sammen med nyheden omkring de kommende lanceringer.

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2017 og vil holde dig opdateret på nyhederne fra Nokia.

Mere til historien

Samsung har også haft tradition for, at lancere deres Galaxy S-topmodel til en event dagen før den officielle åbning af Mobile World Congress. Generelt har de fleste producenter afholdt events i weekenden op til verdens største mobilkonference.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram