Nokia lover flere annonceringer den 26. februar

Nokia har lanceret den første smartphone i år, men kun til Kina. Til februar, dagens før MWC, er der flere nyheder i vente.

Lidt i stilhed, og helt ud af den blå luft, så Nokia 6 dagens lys. Den første Android-telefon fra den nye konstellation bag Nokia-branded. Men der er mere i vente fra Nokia.

Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret

Nokia 6 er ”kun” en mellemklasse-telefon, og derfor udfordrer den heller ikke konkurrenternes topmodeller. Men flere lanceringer er på vej og måske der gemmer sig en topmodel blandt disse.

– ”Get ready! The Nokia 6 is coming to China! More announcements to follow on February 26th… Save the date!,” sådan skriver Nokia på deres Facebook-side.

Det ventes, at Nokia vil lancere 6-7 telefoner i år. Og Nokia E1 virker til at være tættest på, at være klar til salg. Det skriver GSMArena.com.

Nokia P de seneste rygter – kommende topmodel?

Søndag den 26. februar er dagen op til Mobile World Congress. Dermed kunne det tyde på, at Nokia er ”tilbage” i Barcelona når verdens største mobilkonference afholdes. Dette er dog ikke bekræftet. Nokia har endnu ikke meldt ud, hvor lanceringerne præcist vil finde sted.

Det var ikke en stor overraskelse, da Nokia i oktober meldte ud, at deres direktør Rajeey Suri afholder en keynote til MWC 2017.

Du kan herunder se videoen, som Nokia har offentliggjort på deres Facebook-side sammen med nyheden omkring de kommende lanceringer.

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2017 og vil holde dig opdateret på nyhederne fra Nokia.

Mere til historien

Samsung har også haft tradition for, at lancere deres Galaxy S-topmodel til en event dagen før den officielle åbning af Mobile World Congress. Generelt har de fleste producenter afholdt events i weekenden op til verdens største mobilkonference.

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram