Nokia 6 bliver tilgængelig udenfor Kina

0

Nokia 6 er ikke helt eksklusiv i Kina. Nu starter salget af importerede Nokia 6-enheder i Filippinerne.

Nokia 6 (Kilde: GSMArena.com)
Nokia 6 (Kilde: GSMArena.com)

Nokia 6 er den første Android-smartphone siden HMD Global fik rettighederne til, at benytte Nokia-brandet. Enheden har været eksklusivt lanceret i Kina der virkelig har taget godt imod den.

 – Nokia 6 blev udsolgt på ét minut

Første sending af telefonen blev udsolgt med det samme, og der er nu over 1,4 millioner mennesker, som er på en interesseliste for at høre nærmere om telefonen og omkring næste sending.

Nu ser det ud til, at Nokia 6 bliver tilgængelig uden for Kina. Der er ikke tale om en officiel lancering fra HMD Global, men parallelimport.

Det er den filippinske online forhandler Lazada, som har annonceret, at de fra i dag vil starte salget af Nokia 6. Prisen bliver 18.590 filippinske peso, hvilket svarer til 2.584 danske kroner ifølge gældende dagskurs. Det skriver GSMArena.com.

 – Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret

Telefonen lanceres kun i den hvide variant. Prisen er dyrere end i Kina, men dette er oftest sådan med uofficielle importerede produkter. Det ses også eksempelvis med Google Pixel og Google XL, der ikke er lanceret officielt på det danske marked. De koster også mere hos danske forhandlere, som har importeret den hjem.

 – Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Vi skal ikke forvente, at Nokia 6 vil blive officielt lanceret hos danske forhandlere. I Europa kan vi i stedet glæde os til søndag den 26. februar 2017. Her har Nokia nemlig meddelt, at de er klar med flere annonceringer. Det passer med at verdenspressen og mobilbranchen er samlet i Barcelona til årets Mobile World Congress 2017. Og man kan håbe, at de er har en topmodel med i ærmet, hvilket rygterne i hvert fald svirrer om.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer