Nokia 6 bliver tilgængelig udenfor Kina

Nokia 6 er ikke helt eksklusiv i Kina. Nu starter salget af importerede Nokia 6-enheder i Filippinerne.

Nokia 6 (Kilde: GSMArena.com)

Nokia 6 (Kilde: GSMArena.com)

Nokia 6 er den første Android-smartphone siden HMD Global fik rettighederne til, at benytte Nokia-brandet. Enheden har været eksklusivt lanceret i Kina der virkelig har taget godt imod den.

 – Nokia 6 blev udsolgt på ét minut

Første sending af telefonen blev udsolgt med det samme, og der er nu over 1,4 millioner mennesker, som er på en interesseliste for at høre nærmere om telefonen og omkring næste sending.

Nu ser det ud til, at Nokia 6 bliver tilgængelig uden for Kina. Der er ikke tale om en officiel lancering fra HMD Global, men parallelimport.

Det er den filippinske online forhandler Lazada, som har annonceret, at de fra i dag vil starte salget af Nokia 6. Prisen bliver 18.590 filippinske peso, hvilket svarer til 2.584 danske kroner ifølge gældende dagskurs. Det skriver GSMArena.com.

 – Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret

Telefonen lanceres kun i den hvide variant. Prisen er dyrere end i Kina, men dette er oftest sådan med uofficielle importerede produkter. Det ses også eksempelvis med Google Pixel og Google XL, der ikke er lanceret officielt på det danske marked. De koster også mere hos danske forhandlere, som har importeret den hjem.

 – Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Vi skal ikke forvente, at Nokia 6 vil blive officielt lanceret hos danske forhandlere. I Europa kan vi i stedet glæde os til søndag den 26. februar 2017. Her har Nokia nemlig meddelt, at de er klar med flere annonceringer. Det passer med at verdenspressen og mobilbranchen er samlet i Barcelona til årets Mobile World Congress 2017. Og man kan håbe, at de er har en topmodel med i ærmet, hvilket rygterne i hvert fald svirrer om.

 

Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram