Hent Google Pixel i Flensburg

Vil du have Google Pixel så kan den købes ’frit fra gaden’ i blandt andet Flensburg.

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Den 20. oktober 2016 åbnede Google for salget af telefonerne Pixel og Pixel XL i de første lande. Det vil sige USA, Australien, Canada, Tyskland og Storbritannien.

Google har tidligere udtalt til MereMobil.dk, at de ikke har detaljer at dele for Danmark vedrørende Pixel. Elgiganten fortalte i den sammenhæng, at der ikke er planer fra Google om en dansk introduktion af telefonerne. Heller ikke teleoperatørerne har meldt sig klar.

Siden salgsstarten har Pixel ellers været en succes. Google oplever leveringsproblemer på grund af stor efterspørgsel.

I det åbne marked er Pixel og Pixel XL oprettet hos et par forhandlere. Vi har set Pixel XL med 128 GB hukommelse til 8.490 kroner med en ukendt leveringsdato. Google Pixel med 32 GB annonceres til 6.490 kroner. Efterfølgende har forhandlerne fjernet priserne og telefonen igen ligesom den aktuelt heller ikke er på Pricerunner.

- Anmeldere: Pixel er den bedste Android til dato

Køb i f.eks. Flensburg

Danskere kan ikke bestille telefonen via den officielle Google Store. Derfor kan det være fristende at bestille telefonen online, men det er også den dyreste løsning, da forhandlerne har lagt nogle ekstra procenter oven i, for at være på den sikre side. Det viser de priser vi har fundet i hvert fald.

Den største model har vi fundet hos Telekom Shop i Flensburg til 1009,95 euro. Altså 7.513 danske kroner – uden kontrakt. Google Pixel med 32 GB ligger til 759,95 euro (5.653 kroner).

Bor du i nærheden af rimelig kørsel fra den dansk/tyske grænse kan du trille til Flensburg og tage telefonen med hjem – og samtidigt lige fylde bilen med billige sodavand og pålægschokolade. Og så er Flensburg jo samtidigt en hyggelig by.

Vi har været i kontakt med Telekom Shop som oplyser, at telefonen uden problemer kan købes af danskere, uden kontrakt, der kommer ind fra gaden.

Mere til historien

Google Pixel kommer med Android 7.1 Nougat. Her kan du se et lille indslag hvor vi har set på nogle af nyhederne.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram