Hent Google Pixel i Flensburg

Vil du have Google Pixel så kan den købes ’frit fra gaden’ i blandt andet Flensburg.

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Den 20. oktober 2016 åbnede Google for salget af telefonerne Pixel og Pixel XL i de første lande. Det vil sige USA, Australien, Canada, Tyskland og Storbritannien.

Google har tidligere udtalt til MereMobil.dk, at de ikke har detaljer at dele for Danmark vedrørende Pixel. Elgiganten fortalte i den sammenhæng, at der ikke er planer fra Google om en dansk introduktion af telefonerne. Heller ikke teleoperatørerne har meldt sig klar.

Siden salgsstarten har Pixel ellers været en succes. Google oplever leveringsproblemer på grund af stor efterspørgsel.

I det åbne marked er Pixel og Pixel XL oprettet hos et par forhandlere. Vi har set Pixel XL med 128 GB hukommelse til 8.490 kroner med en ukendt leveringsdato. Google Pixel med 32 GB annonceres til 6.490 kroner. Efterfølgende har forhandlerne fjernet priserne og telefonen igen ligesom den aktuelt heller ikke er på Pricerunner.

Anmeldere: Pixel er den bedste Android til dato

Køb i f.eks. Flensburg

Danskere kan ikke bestille telefonen via den officielle Google Store. Derfor kan det være fristende at bestille telefonen online, men det er også den dyreste løsning, da forhandlerne har lagt nogle ekstra procenter oven i, for at være på den sikre side. Det viser de priser vi har fundet i hvert fald.

Den største model har vi fundet hos Telekom Shop i Flensburg til 1009,95 euro. Altså 7.513 danske kroner – uden kontrakt. Google Pixel med 32 GB ligger til 759,95 euro (5.653 kroner).

Bor du i nærheden af rimelig kørsel fra den dansk/tyske grænse kan du trille til Flensburg og tage telefonen med hjem – og samtidigt lige fylde bilen med billige sodavand og pålægschokolade. Og så er Flensburg jo samtidigt en hyggelig by.

Vi har været i kontakt med Telekom Shop som oplyser, at telefonen uden problemer kan købes af danskere, uden kontrakt, der kommer ind fra gaden.

Mere til historien

Google Pixel kommer med Android 7.1 Nougat. Her kan du se et lille indslag hvor vi har set på nogle af nyhederne.

Google afslører Pixel 9 Pro

Der har været en del læks af den kommende Google Pixel 9 Pro. Det løser Google nu ved at vise telefonen før annonceringen.

(mere…)
Google inviterer til “Made by Google”-event – Pixel 9?

Google har sendt invitationerne ud til en stor event i midten af august. Der spekuleres i en lancering af Pixel 9-serien.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Pixel 8a er officiel – her er overblikket

Specifikationer og priser på Pixel 8a finder du her.

(mere…)
Google Pixel 8a får 7 års opdateringer

Lanceringen af Pixel 8a nærmer sig. Rygterne svirrer om, at den får AI-funktioner og 7 års opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram