Hent Google Pixel i Flensburg

13

Vil du have Google Pixel så kan den købes ’frit fra gaden’ i blandt andet Flensburg.

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)
Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Den 20. oktober 2016 åbnede Google for salget af telefonerne Pixel og Pixel XL i de første lande. Det vil sige USA, Australien, Canada, Tyskland og Storbritannien.

Google har tidligere udtalt til MereMobil.dk, at de ikke har detaljer at dele for Danmark vedrørende Pixel. Elgiganten fortalte i den sammenhæng, at der ikke er planer fra Google om en dansk introduktion af telefonerne. Heller ikke teleoperatørerne har meldt sig klar.

Siden salgsstarten har Pixel ellers været en succes. Google oplever leveringsproblemer på grund af stor efterspørgsel.

I det åbne marked er Pixel og Pixel XL oprettet hos et par forhandlere. Vi har set Pixel XL med 128 GB hukommelse til 8.490 kroner med en ukendt leveringsdato. Google Pixel med 32 GB annonceres til 6.490 kroner. Efterfølgende har forhandlerne fjernet priserne og telefonen igen ligesom den aktuelt heller ikke er på Pricerunner.

Anmeldere: Pixel er den bedste Android til dato

Køb i f.eks. Flensburg

Danskere kan ikke bestille telefonen via den officielle Google Store. Derfor kan det være fristende at bestille telefonen online, men det er også den dyreste løsning, da forhandlerne har lagt nogle ekstra procenter oven i, for at være på den sikre side. Det viser de priser vi har fundet i hvert fald.

Den største model har vi fundet hos Telekom Shop i Flensburg til 1009,95 euro. Altså 7.513 danske kroner – uden kontrakt. Google Pixel med 32 GB ligger til 759,95 euro (5.653 kroner).

Bor du i nærheden af rimelig kørsel fra den dansk/tyske grænse kan du trille til Flensburg og tage telefonen med hjem – og samtidigt lige fylde bilen med billige sodavand og pålægschokolade. Og så er Flensburg jo samtidigt en hyggelig by.

Vi har været i kontakt med Telekom Shop som oplyser, at telefonen uden problemer kan købes af danskere, uden kontrakt, der kommer ind fra gaden.

Mere til historien

Google Pixel kommer med Android 7.1 Nougat. Her kan du se et lille indslag hvor vi har set på nogle af nyhederne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer