Android 7.1 beta 1 er klar – også til Danmark

8

Google har udsendt Android 7.1 Nougat i beta 1 til udviklere. Se her et par af nyhederne.

Screenshot fra Android 7.1 Nougat beta 1 (Foto: MereMobil.dk)
Screenshot fra Android 7.1 Nougat beta 1 (Foto: MereMobil.dk)

Android-brugere der er tilmeldt Googles betaprogram er netop begyndt at modtage Android 7.1 Developer Preview 1. Det gælder også her i Danmark. På redaktionen har vi ligeledes fået opdateringen.

Betaversionen til udviklere bliver tilgængelig på Nexus 5X, Nexus 6P og Pixel C. Der er både synlige og usynlige justeringer.

En af dem der nok skal få opmærksomhed er hurtiggenveje direkte fra et app-ikon, som det kendes fra 3D Touch på iPhone. Hold fingeren et øjeblik på ikonet hvorefter der popper genveje frem, ledsaget af en kort vibration. Man kan stadig flytte applikationen ved at holde fingeren på den. I disse tilfælde lukker genvejene sig.

Der er kommet flere genveje i ”quick settings”, hvor der nu ses seks genveje mod tidligere fem. Man kan fra Android 7.1 også genstarte enheden, ved at holde power inde. Hidtil har Google kun givet mulighed for at slukke enheden. Genstart har mobilproducenterne som Samsung, Sony og Huawei normalt selv tilføjet i deres tilpassede version, men nu bliver Android altså født med genstart.

Nexus-ejere får ikke længere det nyeste fra Google

I Android 7.1 findes også Smart Storage. Her gives forslag til hvad du kan slette på din enhed for at frigive plads. Indstillingen findes under Lagerplads – Administrer Lagerplads og funktionen hedder på dansk “frigør plads”.

Hvornår Android 7.1 kommer på telefoner fra andre Android producenter ved vi intet om.

Herunder kan du se et hurtigt kig på den nye version.

Her er nyhederne i Android 7.1

Et hurtigt kig på Android 7.1

Screenshots fra Android 7.1 developer preview 1

Mere til historien

Når Googles nyeste, helt egne telefoner Pixel og Pixel XL, lander til salg, vil den være født med Android 7.1 Nougat. Dog også nogle funktioner, som altså ikke kommer generelt med Android 7.1 Nougat. Telefonen er understøttet med nye opdateringer i to år fra salgsstarten og tre år med hensyn til sikkerhedsopdateringer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer