Google Pixel forsinket grundet stor efterspørgsel

0

Google Pixel har været på markedet en lille uge, men allerede nu har Google leveringsproblemer grundet stor efterspørgsel.

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)
Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Google Pixel-telefonerne havde i sidste uge salgsstart i udvalgte lande og modsat Nexus-telefonerne, så er prisen på Google Pixel i den høje ende.

Den høje pris virker ikke til, at have påvirket mobilkøberne. Google kan nemlig slet ikke følge med i efterspørgslen.

 – Anmeldere: Google Pixel er bedste Android til dato

I perioden fra 4. til 20. oktober 2016 var det også muligt, at forudbestille Google Pixel i USA, Storbritannien, Tyskland, Australien og Canada, hvilket flere end forventet også gjorde brug af.

– ”Vi er begejstrede for at se interessen for vores nye Pixel telefoner, og helt ærligt har efterspørgslen oversteget vores forventninger. Vi arbejder på at genopbygge vores lager så hurtigt som muligt,” oplyser Google til 9to5Google.com.

At Google ikke kan levere de telefoner, som der er efterspørgsel på, selvom den kun er til salg på udvalgte markeder, kan også være grunden til den ikke er lanceret i flere lande.

Mobilkøbere i USA har også måtte finde sig i, at telefonerne leveres senere end planlagt. Ved bestillingen var meldingen, at telefonerne blev leveret planmæssigt. Det skriver Reddit.com.

Google PIxel har det “bedste smartphone kamera” nogensinde

En medarbejder hos Google Fi fortæller, at forsendelsesafdelingen er tre uger bagud.

Indtil videre ser det ikke ud til, at Storbritannien og Tyskland er ramt af forsinkelser.

Google Pixel og Pixel XL er ikke officielt tilgængelige på det danske marked. Men er der alligevel forhandlere, som har den på hylderne er det parallelimport.

 – Google Pixel og Pixel XL kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Google Pixel afløser den ellers populære Nexus-serie, hvor forskellige producenter har stået bag hardwaren. Men med Pixel er det slut. Her står Google bag software og designet selv. Dog har de fået produceret hardwaren for sig.

Læs også:
Google Pixel – et farvel til Nexus
Google Pixel skulle have været vandafvisende
De nye Google Pixel-telefoner er Plan B

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer