Google Pixel skulle have været vandafvisende

Googles nye smartphones skulle efter planerne have været vandafvisende, men tiden var imod dem.

Google Pixel (Foto: Google)

Google Pixel (Foto: Google)

Google Pixel og Pixel XL har fået gode modtagelser og anmeldelser, dels for sit design, det rene Android og gode kamera. Men en ting stikker mange i øjnene, og det er dens lave støvtæthed og ringe evne til at afvise vand. De fleste andre topsmartphones har nemlig IP68 eller 67 certificering. Men Pixel smartphones fik blot IP53, hvor 3-tallet angiver hvor god den er til vandafvisning.

 – Google Pixel er IP53 certificeret, hvad betyder det?

Når stort set alt andet på telefonen er så gennemført, hvorfor er Pixel og Pixel XL så lidt tungere, lidt tykkere og noget dårligere til at afvise vand?

En journalist fra The Wired fik lov til at tale med nogle af medarbejderne som har arbejdet på telefonen og problemet var desværre enkelt. Tid. Medarbejderne havde ganske enkelt ikke nok tid til at finpudse telefonen, som de ville. Planen var åbenbart, at Pixel modellerne skulle være vandafvisende og støvtætte.

Hvilken IP-rating de havde planer om vides ikke, men med den beskrivelse kan det kun være enten IP67 som iPhone 7 har, eller den bedste IP 68, som Galaxy S serien har.

– Anmeldere: Google Pixel er bedste Android til dato

I interviewet kommer det også frem, at Google har arbejdet på Pixel modellerne siden 2015. Det er i sig selv ikke underligt, da det ofte tager to år at udvikle en ny smartphone model. Har man en eksisterende kan man gøre det på kortere tid, men det interessante er, at Google startede helt forfra ved nytår. Så Pixel og Pixel XL er rent faktisk blevet udviklet på lidt over ni måneder, hvilket er utrolig hurtigt.

Du kan høre The Wired’s podcast tale om Googles beslutninger her

Mere til historien

Hvert år er der nogle funktioner som er populære. Bedre kamera og hurtigere processor er stort set altid populært. I 2014 var der også fingerskanner, og Sony kom som de første med IP67 rating, Samsung var hurtige til at besvare, og her i 2016 kom Apple’s iPhone 7 med på bølgen.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Google klar med nye funktioner til Pixel

Google har frigivet deres seneste Pixel Feature Drop, som indeholder en masse nye funktioner.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram