Anmeldere: Google Pixel er bedste Android til dato

De amerikanske medier roser Google Pixel til skyerne. Vi giver her et overblik over, hvad de forskellige medier mener om Pixel-telefonerne.

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

De fleste amerikanske tech-sites kommer frem til samme konklusion i deres anmeldelse af Google Pixel-telefonerne. Nemlig, at de er de absolut bedste Android-telefoner på markedet.

Det er særligt kameraet og den ”rene” Android-oplevelse, som imponerer de mange anmeldere. Generelt har det også været ”den rene Android”, der gjorde Nexus-produkterne populære hos Nexus-fanskaren.

 - Google Pixel - et farvel til Nexus

Det mener anmelderne

The Verge

Hos The Verge har Google Pixel været i hænderne på Walt Mossberg, som ellers er Apple-fan. Men trods dette, så er han også positiv overfor Google Pixel.

Walt Mossberg udråber den også uden sammenligning til at være den bedste Android-telefon (som han har testet). Han fremhæver kameraet og styresystemet, der i den ”rene” form er et stærkt økosystem.

Særligt begejstret er han for den nye Google Assistant, som han mener er Apples Siri langt overlegen. Mens han er skuffet over batteritiden.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

 - Google Pixel ventes at sælges 4 mio. eksemplarer i år

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Engadget

Engadget er det eneste medie, hvor designet ikke kommenteres som flot. Men Engadget’s Chris Velazo er ikke begejstret for hverken pris eller design på Google Pixel.

Hos mange medier lægges der vægt på, at Googel Pixel er de første telefoner fra Google. Så trods flere generationer af Nexus, hvor hardwaren har været produceret af en samarbejdspartner, er Googles marketingfloskler om det er den første rigtige Google telefon altså slået igennem. Også selvom det altså er HTC, som har produceret hardwaren på Google Pixel.

 - Google Pixel og Google Pixel XL - specifikationerne

Hos Engadget beskrives det ved, at det ikke bare er et godt første forsøg på at lave en smartphone, men er gode smartphones, punktum! Der nævnes også, at andre Android-producenter bør være lidt bekymret.

Chris Velazo fremhæver også kameraet som noget af det positive, samt prisen og den manglende vandtæthed, som noget af det negative.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Stuff.tv

Hos Stuff.tv skriver Robert Leedham, at Google Pixel ikke er perfekt, men den er et alternativ til iPhone.

Dog skriver han også, at designet er noget plastik-værk og svagt/kedeligt efter hans mening. Styresystemet er en smule buggy. Ligesom også batteritiden kun er gennemsnitlig.

Kameraet fremhæves som rigtig godt og noget positivt ved telefonen.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

 - Google PIxel har det "bedste smartphone kamera" nogensinde

Google Pixel (Foto: Google)

Google Pixel (Foto: Google)

Wired

Anmelderen David Pierce fra Wired.com er meget begejstret for Google Pixel. Tidligere har han haft anbefalet Apples telefoner til sin omgangskreds. Men det ændrer Google Pixel på. Han forklarer det med, at det ikke er fordi han ikke kan lide Android, men det kan nogen gange mere være et projekt end en telefon.

- ”Google Pixel telefonerne ændrer dette. De tilbyder samme udseende og kompetencer som i en iPhone, og kommer med et godt kamera og masser af innovativ software og tjenester. De ændrer mit svar på det spørgsmål, som jeg oftest får: Hvilken telefon skal jeg købe?,” skriver David Pierce i hans anmeldelse.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

 - De nye Google Pixel-telefoner er Plan B

Digital Trends

Også hos Digital Trends er der draget paralleler til iPhone. Her skriver anmelderen Malarie Gokey, at Google Pixel XL er den Android-telefon, som hun altid har ønsket sig.

Og hun tilføjer:

- ”Den er lige så lækker, kraftfuld og nem at opdaterer som en iPhone”.

Hun fremhæver også den ”rene” Android, som et kæmpe plus. Men den høje pris og manglende vandtæthed er et minus.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

 - Google Pixel er IP53 certificeret, hvad betyder det?

Google Pixel (Foto: Google)

Google Pixel (Foto: Google)

Android Central

Hos Android Central modtages Google Pixel med åbne arme. Den får ordene ”Google Pixel og Google Pixel leverer det, som vi altid har ønsket fra en Google/Android-oplevelse. Nemlig attraktivt design, lynhurtig ydelse og særlige Google-funktioner.

Også her fremhæves kameraet. Mens den manglende vandtæthed, den alt for høje pris og at glasbagsiden har tilbøjelighed til at ridse noteres under det negative.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

 - Google Pixel kan købes fra 20. oktober

Google Pixel (Foto: Google)

Google Pixel (Foto: Google)

Danmark snydes for Pixel

Selvom anmelderne er yderst begejstrede for Google Pixel-telefonerne, så er de stort set også alle enige om, at prisen er alt for høj og så burde telefonerne have været vandtæt.

Google Pixel-telefonerne kom til salg på udvalgte markeder torsdag den 20. oktober. Men i Danmark snydes vi for Google Pixel og Google Pixel XL.

 - Google Pixel og Pixel XL kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Der er flere forhandlere i Danmark, som sælger Google Pixel og Pixel XL. Der er dog tale om telefoner, som er parallelimporteret.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Sådan tager du screenshots på Pixel 7 Pro

TIP: Læs her hvordan du tager screenshots på Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro – og hvor du finder dem.

(mere…)
Er dette Google Pixel Fold?

En YouTuber har fået hænderne i en fysisk prototype af det, som angiveligt skulle være den kommende Google Pixel Fold. 

(mere…)
Derfor holder Pixel 7 Pro og Pixel 7

EP123: Jeg går tæt på Google Pixel 7 Pro og Pixel 7 i denne podcastepisode.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram