De nye Google Pixel-telefoner er Plan B

Google havde egentlig planer om, at samarbejdet med Huawei fra Nexus 6P skulle fortsætte, men der kom knas i maskineriet og i stedet blev HTC hevet ind fra sidelinjen.

Google Pixel (Foto: Google)

Google Pixel (Foto: Google)

Den oprindelige plan var, at Huawei skulle have produceret de kommende Google Pixel-telefoner, men i stedet blev det HTC, da der kom knas i partnerskabet. Google har i stedet genoptaget samarbejdet med HTC, som også tidligere har produceret Nexus-enheder.

Men ja den oprindelige plan havde altså været, at samarbejdet med Huawei skulle have været mere end sidste års model - den anmelderroste Google Nexus 6P.

 - TEST: Nexus 6P - en absolut fremragende smartphone

Google og Huawei ville have haft gjort sit indtog på det amerikanske marked, der er meget fastlåst, da det er teleselskaberne der egenhændigt bestemmer hvilke producenter og telefoner, der sælges. Men disse planer gik altså ikke som planlagt. Det skriver AndroidPolice.com.

Planen var, at Nexus 6P (sammen med Nexus 5X) skulle have fået Nexus-produkterne i sortiment hos de store amerikanske teleselskaber Verizon, AT&T, Sprint og T-Mobile og det i 2016 skulle have været blevet til tre Pixel-produkter. Både Google og Huawei havde aftalt, at de ville investere en i en fælles massiv markedsføringsaftale, hvor begge firmaer betalte lige meget.

Men da forhandlingerne med de fire store teleselskaber i USA ikke blev til noget, og Nexus-produkterne ikke kom på hylderne, ændrede dette sig.

Og for Huawei blev udslaget, at Google krævede logoet helt skulle fjernes fra dette års telefoner. Dette betød nemlig, at direktør Richard Yu afsluttede samarbejdet.

Afbrydelsen af samarbejdet mellem Google og Huawei på Pixel-telefonerne betyder dog ikke, at de ikke kan samarbejde igen på et senere tidspunkt og det rygtes eksempelvis at en Huawei-produceret tablet skulle være på vej.

 - Google Pixel - lanceret før tid

MereMobil.dk dækker Googles, hvor de forventes at præsentere Google Pixel og Google Pixel XL, som altså er produceret med HTC, hvilket var Googles ”Plan B”.

Mere til historien

Ifølge det australske teleselskab Telstra, så bliver det muligt at forudbestille Pixel-telefonerne allerede i dag (4. oktober), mens den officielle salgsstart skulle blive torsdag den 20. oktober 2016.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram