De nye Google Pixel-telefoner er Plan B

Google havde egentlig planer om, at samarbejdet med Huawei fra Nexus 6P skulle fortsætte, men der kom knas i maskineriet og i stedet blev HTC hevet ind fra sidelinjen.

Google Pixel (Foto: Google)

Google Pixel (Foto: Google)

Den oprindelige plan var, at Huawei skulle have produceret de kommende Google Pixel-telefoner, men i stedet blev det HTC, da der kom knas i partnerskabet. Google har i stedet genoptaget samarbejdet med HTC, som også tidligere har produceret Nexus-enheder.

Men ja den oprindelige plan havde altså været, at samarbejdet med Huawei skulle have været mere end sidste års model – den anmelderroste Google Nexus 6P.

 – TEST: Nexus 6P – en absolut fremragende smartphone

Google og Huawei ville have haft gjort sit indtog på det amerikanske marked, der er meget fastlåst, da det er teleselskaberne der egenhændigt bestemmer hvilke producenter og telefoner, der sælges. Men disse planer gik altså ikke som planlagt. Det skriver AndroidPolice.com.

Planen var, at Nexus 6P (sammen med Nexus 5X) skulle have fået Nexus-produkterne i sortiment hos de store amerikanske teleselskaber Verizon, AT&T, Sprint og T-Mobile og det i 2016 skulle have været blevet til tre Pixel-produkter. Både Google og Huawei havde aftalt, at de ville investere en i en fælles massiv markedsføringsaftale, hvor begge firmaer betalte lige meget.

Men da forhandlingerne med de fire store teleselskaber i USA ikke blev til noget, og Nexus-produkterne ikke kom på hylderne, ændrede dette sig.

Og for Huawei blev udslaget, at Google krævede logoet helt skulle fjernes fra dette års telefoner. Dette betød nemlig, at direktør Richard Yu afsluttede samarbejdet.

Afbrydelsen af samarbejdet mellem Google og Huawei på Pixel-telefonerne betyder dog ikke, at de ikke kan samarbejde igen på et senere tidspunkt og det rygtes eksempelvis at en Huawei-produceret tablet skulle være på vej.

 – Google Pixel – lanceret før tid

MereMobil.dk dækker Googles, hvor de forventes at præsentere Google Pixel og Google Pixel XL, som altså er produceret med HTC, hvilket var Googles ”Plan B”.

Mere til historien

Ifølge det australske teleselskab Telstra, så bliver det muligt at forudbestille Pixel-telefonerne allerede i dag (4. oktober), mens den officielle salgsstart skulle blive torsdag den 20. oktober 2016.

I dag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Google Fotos kan selv organisere billeder

Google er klar med en opdatering til Google Fotos, der giver bedre organisering.

Google Fotos 2023
Google Fotos vil kunne stacke billeder som næsten er ens (Foto: Google)

Ved hjælp af kunstig intelligens går Google til værks med deres Google Fotos. Mulighed for bedre organisering i skærmbilleder, vil gøre det hurtige for dig. Det skriver Google i et blogindlæg.

Ved at gøre brug af netop AI kan Google Fotos nu sortere i ens skærmbilleder, og give en bedre organisering. Brugen af dette kan nemlig adskille dokumenter af forskellige art, så de er nemmere at finde.

Skærmbilleder med for eksempel kvitteringer vil være mere adskilt. Din kvittering fra supermarkedet vil derfor ikke længere ligge ved siden af familiebilledet.

LÆS OGSÅ: Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Sorterering af identiske billeder bliver nemmere

Hvis du har taget flere fotos, som er tæt på ens, så kan Google Fotos for fremtiden "stacke" fotos sammen.

Dette kan være særligt brugbart, hvis du fx har familiefotos der er tæt på identiske, så vil Google Fotos ved hjælp af kunstig intelligens sortere dem.

Måden det sker på er, at den udvælger det bedste billede, men giver dig stadig mulighed for at ændre valget. De andre billeder gemmer sig nemlig bagved det der er fremhævet, så du mister ikke billedet.

Mere til historien

De nye funktioner bliver langsomt rullet ud på både Android og iOS snarest, og man vil måske ikke se det lige med det samme.

Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Google mener, at Apples beskedsystem iMessage skal åbnes for andre. Google har bedt EU om hjælp.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram