Google Pixel – lanceret før tid

0

Google vil præsentere de to nye smartphones Pixel og Pixel XL tirsdag, men forhandleren CarPhoneWarehouse har sluppet informationerne ud før tid.

Google Pixel (Foto: Google)
Google Pixel (Foto: Google)

Google står ikke selv bag oplysningerne, men det gør materiale fra Google, som er brugt på hjemmesiden. Oplysningerne er dog atter fjernet og har altså formentlig været online ved en fejl – men måske det har været CarPhoneWarehouses mening, at de ville blive spottet.

 – Google Pixel og Google Pixel XL – specifikationerne lækket

Designet på de to nye Pixel-telefoner adskiller sig fra Nexus-telefonerne. De er designet i metal fra ”ende til anden”, dog afbrudt af kamera, antenne og lignende.

Nyeste Android-version

Nexus-telefonerne har normalt været de første smartphones, der er blevet lanceret med den nyeste store Android-version. Men sådan er det altså ikke helt med Pixel-telefonerne, da LG V20 er den første smartphone, der er kommet på markedet med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken.

Google Pixel (Foto: Google)
Google Pixel (Foto: Google)

Pixel-købere snydes ikke, da den faktisk kommer med en ny Android-version, det er også Android 7.1 Nougat.

I Android 7.1 Nougat hedder Google Now eksempelvis nu Search Assistent.

 – Google teaser for ny smartphone

Android Nougat får meget ros af diverse medier og mobilbrugere, som har prøvet den. Softwaren skulle nemlig blive bedre og bedre jo mere den bruges.

Google Pixel-modellerne kommer også med den avancerede chat-applikation Allo, der har indbygget søgemaskine og AI-generede autosvar.

Specifikationerne på Pixel-telefonerne

Skærmene på Pixel og Pixel XL er skrumpet i forhold til Nexus 5X og Nexus 6P, det er kun med 0,2 tommer. Dermed får Pixel en 5 tommer skærm med Full HD opløsning, mens Pixel XL kommer med en 5,5 tommer Quad HD skærm.

Google Pixel (Foto: Google)
Google Pixel (Foto: Google)

Selvom det ventes, at det er HTC som har produceret telefonerne, så skulle det angiveligt kun være Googles navn, der ses på telefonerne der er “rene” Google-produkter.

 – Teleselskab afslører salgsstart for Google Pixel-telefoner

Den officielle lancering finder sted i morgen (4. oktober 2016) og selvom specifikationer og billeder er lækket, så mangler vi fortsat noget vigtigt – nemlig pris og tilgængelighed.

Kameraet er formentlig det samme som på Nexus 6P, i hvert fald ud fra specifikationerne at dømme.

MereMobil.dk følger lanceringen.

Mere til historien

Du kan følge Googles event der livestreames her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer