Google teaser for ny smartphone

0

Flere steder i New York har Google sat mystiske reklamer op, som leder tankerne hen mod en smartphone.

PixelDer har længe været rygter om, at Google vil lave sine egne produkter, hvor de står for design og produktion selv. Det startede med Google Pixel C for næsten præcis et år siden, den 30 september, da Google viste deres high-end tablet frem.

– Google Nexus skifter navn til Google Pixel

Nu siger vi september 2016, og siden Pixel C tabletten har rygterne svirret om en 100 procent Google smartphone. Google puster nu gevaldigt til ilden, ved at sætte reklamer op forskellige steder i New York. Reklamerne er meget simple, et omrids af en smartphone, datoen 4 oktober og så et hashtag #MadeByGoogle. Så bliver det vist ikke mere åbenlyst.

Men alligevel ved vi stort set ingenting. Rygterne siger, at det skal være to telefoner, Pixel og Pixel XL. Hvad vi skal forvente derudover er lidt mere uvist. Bliver det lidt ligesom med Nexus 5X og 6P, hvor de naturligvis begge har Android, men designet er vidt forskelligt. Eller bliver det lidt a la iPhone, hvor der er en lille model og en stor model med lidt bedre funktioner eller specifikationer.

– Google overrasker: Pixel C – High-end tablet med tastatur

Googles drillerier stopper dog ikke med fysiske reklamer, men har også lavet en lille fin video, som I naturligvis ikke skal snydes for.

https://www.youtube.com/watch?v=aNnCtmyujLA

Hvad håber og forventer I af Google? Skal det være noget vildt og skørt, eller bare en evolution af de tidligere Nexus enheder?

Mere til historien

Google købte Android Inc, i 2005og lancerede styresystemet i 2007 og siden har det indtaget verdenen med storm. I 2010 blev den første Nexus præsenteret, Nexus One, hvor det var HTC der stod for produktionen. 4 Oktober tager vi hul på et nyt smartphone-kapitel i Google’s voldsomme IT historie.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer