Google Nexus skifter navn til Google Pixel

Der har været mange rygter om, at Google ville droppe Nexus navnet til de kommende telefoner. Og nu forlyder det, at de får navnene Pixel og Pixel XL.

Nexus Logo

Nexus Logo

Der har igennem noget tid været mange rygter og spekulationer fremme om, at Google ville droppe det ellers velkendte ”Nexus-brand” til de kommende produkter.

Skal man tro hjemmesiden Android Police, så er det nu sikkert, at Nexus-navnet droppes og i stedet kommer de kommende smartphones til at hedde Pixel og Pixel XL.

Hvis du undrer dig over, hvor Pixel-navnet kommer fra, så har Google tidligere gjort brug af dette navn. Blandt andet til en Chromebook i 2013, som hed Chromebook Pixel og senest til deres Android tablet, som fik navnet Pixel C. Denne kom dog aldrig til salg i Danmark.

 – Google overrasker: Pixel C – High-end tablet med tastatur

Pixel-produkterne har adskilt sig ved, at det er Google selv, som har stået for design, produktion, salg osv. modsat de tidligere Nexus-produkter. Her har Google haft indgået et tæt samarbejde med en udvalgt producent.

Skal man tro kilden til Android Police, så skulle Google også planlægge at markedsføre de to nye telefoner, som de første smartphones produceret af Google

 – Google på vej med egen smartphone

Holder det stik, så er det spændende at se om HTC er producenten bag, hvilket har været rygtet igennem længere tid. Men måske HTC’s navn og logo ikke er synligt på enhederne.

 – HTC’s kommende Nexus-telefon bekræftet på benchmark-sider

Skal man tro Droid-Life, så er vi meget klogere på disse rygter og spekulationer den 4. oktober. Det skriver Engadget.com.

MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

De kommende Pixel-telefoner får måske en særlig hjemmeskærm og mange andre eksklusive features og funktioner. Dette er dog ikke bekræftet af Google.

Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Google I/O – disse nyheder forventer vi

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference. Du kan her blive klogere på, hvilke nyheder vi forventer.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Pixel 8a er officiel – her er overblikket

Specifikationer og priser på Pixel 8a finder du her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram