Google Nexus skifter navn til Google Pixel

Der har været mange rygter om, at Google ville droppe Nexus navnet til de kommende telefoner. Og nu forlyder det, at de får navnene Pixel og Pixel XL.

Nexus Logo

Nexus Logo

Der har igennem noget tid været mange rygter og spekulationer fremme om, at Google ville droppe det ellers velkendte ”Nexus-brand” til de kommende produkter.

Skal man tro hjemmesiden Android Police, så er det nu sikkert, at Nexus-navnet droppes og i stedet kommer de kommende smartphones til at hedde Pixel og Pixel XL.

Hvis du undrer dig over, hvor Pixel-navnet kommer fra, så har Google tidligere gjort brug af dette navn. Blandt andet til en Chromebook i 2013, som hed Chromebook Pixel og senest til deres Android tablet, som fik navnet Pixel C. Denne kom dog aldrig til salg i Danmark.

 - Google overrasker: Pixel C – High-end tablet med tastatur

Pixel-produkterne har adskilt sig ved, at det er Google selv, som har stået for design, produktion, salg osv. modsat de tidligere Nexus-produkter. Her har Google haft indgået et tæt samarbejde med en udvalgt producent.

Skal man tro kilden til Android Police, så skulle Google også planlægge at markedsføre de to nye telefoner, som de første smartphones produceret af Google

 - Google på vej med egen smartphone

Holder det stik, så er det spændende at se om HTC er producenten bag, hvilket har været rygtet igennem længere tid. Men måske HTC’s navn og logo ikke er synligt på enhederne.

 - HTC's kommende Nexus-telefon bekræftet på benchmark-sider

Skal man tro Droid-Life, så er vi meget klogere på disse rygter og spekulationer den 4. oktober. Det skriver Engadget.com.

MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

De kommende Pixel-telefoner får måske en særlig hjemmeskærm og mange andre eksklusive features og funktioner. Dette er dog ikke bekræftet af Google.

Pixel 7 Pro – mød Googles nye Android topmodel

Pixel 7 Pro og Pixel 7 er Googles nye telefoner, der begge kommer på det danske marked. Se Pixel-priser og specifikationerne.

(mere…)
Endelig i Danmark! Velkommen til Google Pixel

Pixel 7-serien kommer til Danmark, fortæller Google. Læs mere om Google Pixel her.

(mere…)
Pixel 6a – mellemprismobil fra Google

Google er klar med Pixel 6a til det danske marked. Pixel 6a opdateres indtil 2027.

(mere…)
Google klar med Nest Wifi Pro

Nest WiFi Pro er en ny og kraftigere Wi-Fi router fra Google, der understøtter Wifi 6E, hvilket betyder hurtigere hastigheder. Se den danske pris her.

(mere…)
Følg Google Pixel 7-eventen

Google lancerer nu Pixel 7 ved en stor event. Spekulationerne går på en dansk lancering. Eventen er slut.

(mere…)
Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram