Google Nexus skifter navn til Google Pixel

0

Der har været mange rygter om, at Google ville droppe Nexus navnet til de kommende telefoner. Og nu forlyder det, at de får navnene Pixel og Pixel XL.

Nexus Logo
Nexus Logo

Der har igennem noget tid været mange rygter og spekulationer fremme om, at Google ville droppe det ellers velkendte ”Nexus-brand” til de kommende produkter.

Skal man tro hjemmesiden Android Police, så er det nu sikkert, at Nexus-navnet droppes og i stedet kommer de kommende smartphones til at hedde Pixel og Pixel XL.

Hvis du undrer dig over, hvor Pixel-navnet kommer fra, så har Google tidligere gjort brug af dette navn. Blandt andet til en Chromebook i 2013, som hed Chromebook Pixel og senest til deres Android tablet, som fik navnet Pixel C. Denne kom dog aldrig til salg i Danmark.

 – Google overrasker: Pixel C – High-end tablet med tastatur

Pixel-produkterne har adskilt sig ved, at det er Google selv, som har stået for design, produktion, salg osv. modsat de tidligere Nexus-produkter. Her har Google haft indgået et tæt samarbejde med en udvalgt producent.

Skal man tro kilden til Android Police, så skulle Google også planlægge at markedsføre de to nye telefoner, som de første smartphones produceret af Google

 – Google på vej med egen smartphone

Holder det stik, så er det spændende at se om HTC er producenten bag, hvilket har været rygtet igennem længere tid. Men måske HTC’s navn og logo ikke er synligt på enhederne.

 – HTC’s kommende Nexus-telefon bekræftet på benchmark-sider

Skal man tro Droid-Life, så er vi meget klogere på disse rygter og spekulationer den 4. oktober. Det skriver Engadget.com.

MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

De kommende Pixel-telefoner får måske en særlig hjemmeskærm og mange andre eksklusive features og funktioner. Dette er dog ikke bekræftet af Google.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer