Google på vej med egen smartphone

RYGTE: Der har længe floreret rygter om, at Google ville producere deres egen smartphones og disse rygter har nu fået nyt liv.

Nexus 6P (Foto: Google)

Nexus 6P (Foto: Google)

Apple har med iPhone kontrol over både software og hardware, og skal man tro rygterne, så vil Google også have samme kontrol. Derfor skulle Google være på vej med en smartphone, som de selv har produceret.

Den nye smartphone skulle angiveligt være et supplement til Nexus-enhederne, som altså ikke udgår. I hvert fald ikke i første omgang.

 - Vil Google selv producere Nexus-telefoner?

Google har de seneste mange år ladet producenter som HTC, Samsung, LG og Huawei producerer deres ”Google-telefoner”, der er blevet kendt under Nexus-brandet. Men Google har altså ikke selv haft alt kontrol over hardwaren, selvom de har forsøgt.

Google har produceret egne Chromebooks og deres forsøg på en tablet med Pixel C, men nu er de klar til også at forsøge sig med produktionen af en smartphone. Det skriver The Telegraph, som desuden skriver de har informationen efter en snak med en højtstående kilde hos Google, der dog er anonym.

 - Google overrasker: Pixel C – High-end tablet med tastatur

Nexus 6P (Foto: Google)

Nexus 6P (Foto: Google)

Oplysningerne om den kommende smartphone er endnu meget sparsomme, men det ventes der er tale om en topmodel. Derfor er det også uvist om en ”Google-smartphone” vil skille sig ud fra en Nexus-smartphone.

Det er endnu uvist, hvornår den kommende Google smartphone vil blive lanceret, men det ville være forventeligt at det skete samtidig med frigivelsen af den næste store Android-version.

Kilden The Telegraph har talt med mener, at den første Google-telefon vil se dagens lys i slutningen af 2016. Det skriver DR.dk.

 - Google sænker prisen på Nexus 5X og Nexus 6P

Google har endnu hverken be- eller afkræftet rygterne.

Mere til historien

Google har ansat Rick Osterloh, der er tidligere direktør for Motorola, til at stå i spidsen for deres hardware-afdeling og første store projekt kan altså blive den kommende Google-telefon.

Læs også:
- Her er Googles Android opdateringsplan for Nexus

Stor opdatering til danske Pixel telefoner

Pixel 7 og Pixel 7 Pro modtager nu en stor funktionsopdatering – en såkaldt ”Feature Drop”.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram