Google sænker prisen på Nexus 5X og Nexus 6P

Googles webshop, Google Play, reducerer nu priserne på Nexus 5X og Nexus 6P, men telefonerne kan fås noget billigere andre steder.

Nexus 6P (Foto: Google)

Nexus 6P (Foto: Google)

Hvis du vil købe en Nexus 5X eller Nexus 6P direkte hos Google, i Google Play Store, er der gode nyheder. Google har nemlig reduceret prisen på de to seneste Nexus telefoner.

Nexus 5X med 16 GB hukommelse koster nu 3.290 kroner mens 32 GB udgaven koster 3.690 kroner. Ved salgsstarten i begyndelsen af november 2015 kostede 5X 3.590 kroner for 16 GB og 3990 kroner i 32 GB versionen.

Det er en besparelse på henholdsvis 100 og 300 kroner.

- Læs testen af Nexus 5X

Topmodellen Nexus 6P koster nu 4.899, 5.299 og 5.999 kroner (32, 64 og 128 GB). Prisen for henholdsvis 32, 64 og 128 GB var ved startstarten 4.999, 5.499 og 5.999 kroner.

Med andre ord kan du spare 100, 200 og 0 kroner. 128 GB udgaven har nemlig ikke haft prisændringer.

- Test: Nexus 6P – fremragende Android telefon

Det er dog uklogt at købe Nexus 5X eller Nexus 6P i Googles webshop, da disse smartphones er væsentlig billigere i de forskellige net butikker. 16 GB Nexus 5X har vi set ned til 2.600 kroner mens 32 GB Nexus 6P ligger neden omkring 4.600 kroner uden abonnement.

- Rygte: HTC på vej med ny Nexus-telefon

Web-TV: Første kig på Nexus 5X 

Web-TV: Første kig på Nexus 6P

Mere til historien

Hvis du skal vælge om det skal være en Nexus 5X eller Nexus 6P der skal med hjem, er valget ret enkelt. Nexus 6P er den bedste telefon af de to, og med de nye priser får du rigtigt meget telefon for 4.600 kroner.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram