Nexus 5X kan nu købes hos Google

Du kan nu bestille Nexus 5X fra den danske Google Store, men du må vente lidt på leveringen. Vi kigger også på, hvad du får med, når du køber Nexus 5X.

For mindre end en måned siden var MereMobil.dk forbi LG i Stockholm, her blev vi præsenteret for Nexus 5X og nyheden om, hvornår vi i Danmark kan købe efterfølgeren til den utrolig populære Nexus 5, ligeså fra LG.

Nexus 5X

Nexus 5X (Foto: Google)

Først forlød det fra LG i en pressemeddelelse at blive midt november, formentligt omkring den 9. Men sådan skulle det ikke helt blive – og dog.

– Det første kig på LG Nexus 5X

For i dag har Google åbnet for salgskanalen for Nexus 5X i den danske Google Store, det betyder at du lige nu, kan bestille dit eksemplar. Der er dog en lille hage, du får den først leveret efter den 9. november, sådan skriver Google på hjemmesiden.

Helt præcist oplyser Google, at de afsender produktet fra deres lager mandag den 9. november. Google oplyser op til fire dages leveringstid – til gengæld er fragten gratis.

– Første indtryk af Nexus 5X

Som vi kunne oplyse efter turen til LG i Stockholm, kommer Nexus 5X til salg i Danmark i to farvevarianter, sort (Carbon) og hvid (Quatz). Prisen starter på 3.590 kroner for 16 GB varianten, mens du må punge ud med 3.990 kroner for 32 GB versionen – det er ikke muligt at udvide hukommelsen.

WEB-TV: Første kig på LG Nexus 5X

90 dages gratis musik

Med købet af Nexus 5X følger der også hele 90 dages gratis Google Play Music abonnement med, så længe tilbuddet indløses inden 18. april, 2017.

Samme tilbud gælder også ved køb af en Nexus 6P, denne kan endnu ikke bestilles i Danmark.

– Her er forskellene på Nexus 6P og Nexus 5X

I æsken til Nexus 5 X, finder du ud over telefonen, også en USB Type-C 15 Watt (5V, 3A)-oplader, en USB Type-C til Type-C kabel, SIM-værktøj, samt de sædvanlige garanti-oplysninger, startguide og værdikupon til 90 dages Google Music.

Opsummering af specifikationer

 • 5,2 tommer IPS LCD
 • 1920 x 1080 pixels (424 PPI)
 • Qualcomm Snapdragon 808 processor
 • Adreno 418 GPU
 • 2 GB DDR3 RAM
 • 16 eller 32 GB intern hukommelse
 • 12,3 megapixels, 1,55 micropixels, f2.0 blænde
 • 5 megapixels frontkamera, 1,4 micropixels, f2.4 blænde
 • Fingeraftrykslæser, Android Sensor Hub, Android Context Hub
 • USB Type-C, Bluetooth v4,2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS
 • 147 x 72.6 x 7.9 mm, 136 gram

Mere til historien

MereMobil.dk får snart fingrene i Nexus 5X og testen af storebror Nexus 6P er allerede i gang – I kan godt glæde jer til to spændende og uddybende anmeldelser af de to nye Nexus-produkter!

Google giver Pixel- og Nexus-telefoner bedre sikkerhed

Pixel-telefoner og flere Nexus-enheder har netop modtaget sikkerhedsopdateringen for oktober.

(mere…)
Sikkerhedsopdateringer til Nexus 5X og Nexus 6P forlænges

KORT NYT: Google forlænger nu perioden, hvor de udsender sikkerhedsopdateringer til modellerne Nexus 5X og Nexus 6P.

(mere…)
Android Oreo rammer Nexus 6P og Nexus 5X

Tre uger efter Google udsendte Android 8.0 får danske Nexus-ejere lov til at smage den cremede småkage. Og den byder måske også på en fejl.

(mere…)
Se hvornår din Pixel eller Nexus er forældet

Google har frigivet opdateringsplanerne for Pixel og Nexus telefoner. Se her hvornår modellerne er forældede mht softwaren. (mere…)

Nexus 5X og Nexus 6P er fjernet fra Google Store

Google har præsenteret Pixel og Pixel XL. Det betyder farvel til Nexus-serien bogstavlig talt - Nexus 5X og Nexus 6P er allerede fjernet fra butikken

(mere…)
Google Nexus skifter navn til Google Pixel

Der har været mange rygter om, at Google ville droppe Nexus navnet til de kommende telefoner. Og nu forlyder det, at de får navnene Pixel og Pixel XL.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram