Det første kig på LG Nexus 5X

0

Web-TV: Vi har været helt tæt på Nexus 5X, efterårets mellemklasse Nexus-telefon. Se indslaget her.

Nexus er nu to forskellige telefoner

Dette efterår lander to Nexus telefoner i to forskellige prisklasser. Skærmstørrelserne er forskellige, designet genkendeligt men softwaren er den samme. Huawei står med Nexus 6P for topmodellen, mens LG er producenten bag mellemklasse-udgaven Nexus 5X, som vi har taget det første kig på.

En af de gode ting ved Nexus 5X er udførelsen omkring designet. Når den holdes i hånden har man ikke fornemmelsen af, at den kan smutte på gulvet hvert øjeblik det skal være. Selvom skærmen ”kun” er 5,2 tommer vil det alligevel være rigeligt for langt de fleste, der ikke nødvendigvis behøver gå op på de 5,7 tommer, som Nexus 6P tilbyder.

I indslaget ovenover kan du se nogle af de nye softwarefeatures at Nexus 5X (og 6P) byder på. Disse er ens, da det er en del af Android 6.0 Marshmallow, som begge telefoner er født med.

En tilvænningssag for mange vil være fingeraftrykslæseren, som er lokaliseret på bagsiden, men ud fra hvordan det har fungeret på f.eks. Huawei Mate S må vi sige, at placeringen i dagligt brug virker mere åbenlys end man umiddelbart skulle tro.

Alt om topmodellen Nexus 6P

På Nexus 5X har vi noteret os, at kameraapplikationen er forbedret. Det betyder blandt andet hurtigere fokusering, særligt i dagslys. I mørke omgivelser hænger fokushastigheden stadig i bremsen, men umiddelbart bliver billeder taget i mørke omgivelser ganske fornuftige. Nexus 5X og 6P har 12,3 megapixels hovedkamera. Frontkameraet er 5 megapixels på 5X mens 6P bringer dette tal op på 8 megapixels.

LG Nexus 5X kommer til Danmark i løbet af november i farverne sort og hvid. Prisen ligger vejledende på cirka 3.600 kroner for 16 GB udgaven, mens du skal slippe 4000 kroner for at få 32 GB. Telefonen understøtter ikke udvidelse af hukommelsen.

Du kan her læse mere om hvilke forskelle der er på Nexus 5X og Nexus 6P.

Læs også vores detaljerede første indtryk af Nexus 5X.

Mere til historien

Den vejledende pris for Nexus 6P er 4.999 kroner uden abonnement for 32 GB-udgaven, mens varianten med 64 GB vil kunne fås til 5.499 kroner. Vil du derimod op på 128 GB skal der lægges 5.999 kroner.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer