Det første kig på LG Nexus 5X

Web-TV: Vi har været helt tæt på Nexus 5X, efterårets mellemklasse Nexus-telefon. Se indslaget her.

Nexus er nu to forskellige telefoner

Dette efterår lander to Nexus telefoner i to forskellige prisklasser. Skærmstørrelserne er forskellige, designet genkendeligt men softwaren er den samme. Huawei står med Nexus 6P for topmodellen, mens LG er producenten bag mellemklasse-udgaven Nexus 5X, som vi har taget det første kig på.

En af de gode ting ved Nexus 5X er udførelsen omkring designet. Når den holdes i hånden har man ikke fornemmelsen af, at den kan smutte på gulvet hvert øjeblik det skal være. Selvom skærmen ”kun” er 5,2 tommer vil det alligevel være rigeligt for langt de fleste, der ikke nødvendigvis behøver gå op på de 5,7 tommer, som Nexus 6P tilbyder.

I indslaget ovenover kan du se nogle af de nye softwarefeatures at Nexus 5X (og 6P) byder på. Disse er ens, da det er en del af Android 6.0 Marshmallow, som begge telefoner er født med.

En tilvænningssag for mange vil være fingeraftrykslæseren, som er lokaliseret på bagsiden, men ud fra hvordan det har fungeret på f.eks. Huawei Mate S må vi sige, at placeringen i dagligt brug virker mere åbenlys end man umiddelbart skulle tro.

- Alt om topmodellen Nexus 6P

På Nexus 5X har vi noteret os, at kameraapplikationen er forbedret. Det betyder blandt andet hurtigere fokusering, særligt i dagslys. I mørke omgivelser hænger fokushastigheden stadig i bremsen, men umiddelbart bliver billeder taget i mørke omgivelser ganske fornuftige. Nexus 5X og 6P har 12,3 megapixels hovedkamera. Frontkameraet er 5 megapixels på 5X mens 6P bringer dette tal op på 8 megapixels.

LG Nexus 5X kommer til Danmark i løbet af november i farverne sort og hvid. Prisen ligger vejledende på cirka 3.600 kroner for 16 GB udgaven, mens du skal slippe 4000 kroner for at få 32 GB. Telefonen understøtter ikke udvidelse af hukommelsen.

Du kan her læse mere om hvilke forskelle der er på Nexus 5X og Nexus 6P.

Læs også vores detaljerede første indtryk af Nexus 5X.

Mere til historien

Den vejledende pris for Nexus 6P er 4.999 kroner uden abonnement for 32 GB-udgaven, mens varianten med 64 GB vil kunne fås til 5.499 kroner. Vil du derimod op på 128 GB skal der lægges 5.999 kroner.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram