Nexus 6P – tilgængelighed og pris i Danmark

4

Nexus 6P kommer med den seneste Android version 6.0 Marshmallow i november. Se den danske pris og tilgængelighed her.

Nexus 6P fra Huawei og Google
Nexus 6P fra Huawei og Google

Her til aften dansk tid (29. september 2015) har Google og Huawei netop introduceret den nye Nexus 6P smartphone, som kommer med den seneste Android version – Android 6.0 Marshmallow.

Nexus 6P kommer med den rene Android-software, og er uden producenternes tilpasninger.

Her kan du læse mere om Nexus 6P

I Nexus 6P’s tilfælde er det altså Huawei, der har stået for hardware produktionen. Et samarbejde den kinesiske producent har nydt, da det formodentlig vil give dem et bedre fodfæste på det amerikanske marked.

-”Huawei er glade for samarbejdet med Google og for at kunne levere en premium Nexus-oplevelse til det globale marked,” siger Richard Yu, CEO af Huawei Consumer Business Group, i en pressemeddelse.

Og også Google er yderst tilfredse med den nye smartphone og det helt nye styresystem.

-”Vi er glade for i fællesskab med Huawei at introducere Nexus 6P, der er vores premiumtelefon og Android 6.0 Marshmallow er det mest polerede og bedste styresystem til dato,” lyder det fra Hiroshi Lockheimer, VP Android, Chromecast og Chrome OS ved Google.

Danske mobilkøbere kan også glæde sig til, at få Nexus 6P i handlen herhjemme. Indtil videre er Telia, Call Me, TDC, Telmore, Proshop.dk og Elgiganten bekræftet som forhandlere af den nye Nexus 6P.

Prisen vil blive 4.999 kroner uden abonnement for 32 GB versionen, mens 64 GB versionen koster 5.499 kroner. Er man til den helt store version på 128 GB skal der betales 5.999 kroner for denne.

Nexus 6P vil også kunne købes via Google Store, hvor forsalget begynder den 29. september 2015.

I Danmark vil Nexus 6P kunne købes i løbet af november. Den nærmere dato er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

Huawei Nexus 6P kommer på markedet i tre forskellige farver, du kan vælge mellem Aluminum (Silver), Graphite (Black) og Frost (White).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer