Vil Google selv producere Nexus-telefoner?

0

RYGTE: I stedet for at samarbejde med eksisterende producenter om hardwareproduktionen af Nexus-enheder, så forlyder det nu Google selv vil producere.

Nexus Logo
Nexus Logo

Skal man tro nogle af de seneste rygter, så er Google klar til at droppe deres hardware-partnerskaber når det kommer til Nexus-enheder. Efter sigende skulle Google ville producere selv i fremtiden.

 – Google sænker prisen på Nexus 5X og Nexus 6P

Indtil nu har Nexus-enheder fungeret på den måde, at Google står for software-delen, mens det hidtil har været en eksisterende mobilproducent, som har stået for hardware-delen – senest var det Huawei og LG.

Men holder rygterne vand og Google vil tage over når det gælder hardware-produktionen, så er det formentlig for at styrke sig i konkurrencen mod Apple i high-end segmentet. Google producerer også selv deres Pixel-tablets og laptops. Det skriver Droid-life.com.

Om det er ”for sent” for Google, at genvinde en masse terræn ved selv at producere både hardware og software er svært at sige. Apple har succes med det, men Microsoft har ikke haft heldet.

 – WEB-TV: Kan jeg bøje Nexus 6P?

Men måske det kunne hjælpe Nexus-enhederne ved, at Google selv stod bag telefonen. Det ville i hvert fald komme flere brugere til gode, hvis Nexus-telefonerne blev mere udbredt. Det ville nemlig betyde, at flere brugere havde adgang til de nyeste Android-opdateringer hurtigere.

Mere til historien

Det rygtes pt. også, at HTC vil stå bag de kommende Nexus-produkter. Det er dog endnu uvist, hvad der præcis vil ske, da hverken Google eller HTC har kommenteret på nogle af rygterne.

Læs også:
TEST: Nexus 6P – en absolut fremragende smartphone

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer