Vil Google selv producere Nexus-telefoner?

RYGTE: I stedet for at samarbejde med eksisterende producenter om hardwareproduktionen af Nexus-enheder, så forlyder det nu Google selv vil producere.

Nexus Logo

Nexus Logo

Skal man tro nogle af de seneste rygter, så er Google klar til at droppe deres hardware-partnerskaber når det kommer til Nexus-enheder. Efter sigende skulle Google ville producere selv i fremtiden.

 – Google sænker prisen på Nexus 5X og Nexus 6P

Indtil nu har Nexus-enheder fungeret på den måde, at Google står for software-delen, mens det hidtil har været en eksisterende mobilproducent, som har stået for hardware-delen – senest var det Huawei og LG.

Men holder rygterne vand og Google vil tage over når det gælder hardware-produktionen, så er det formentlig for at styrke sig i konkurrencen mod Apple i high-end segmentet. Google producerer også selv deres Pixel-tablets og laptops. Det skriver Droid-life.com.

Om det er ”for sent” for Google, at genvinde en masse terræn ved selv at producere både hardware og software er svært at sige. Apple har succes med det, men Microsoft har ikke haft heldet.

 – WEB-TV: Kan jeg bøje Nexus 6P?

Men måske det kunne hjælpe Nexus-enhederne ved, at Google selv stod bag telefonen. Det ville i hvert fald komme flere brugere til gode, hvis Nexus-telefonerne blev mere udbredt. Det ville nemlig betyde, at flere brugere havde adgang til de nyeste Android-opdateringer hurtigere.

Mere til historien

Det rygtes pt. også, at HTC vil stå bag de kommende Nexus-produkter. Det er dog endnu uvist, hvad der præcis vil ske, da hverken Google eller HTC har kommenteret på nogle af rygterne.

Læs også:
TEST: Nexus 6P – en absolut fremragende smartphone

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram